Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Referent/ka odboru školství, kultury a sociálních věcí

01.11.2017

Společnost Město Studénka hledá nové zaměstnance na pozici Referent/ka odboru školství, kultury a sociálních věcí v lokalitě Studénka.

Zaměstnavatel Město Studénka
Adresa pracoviště nám. Republiky 762
742 13 Studénka
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.714251, 18.054995
Úvazek pružná pracovní doba
Plat 17 360 až 26 110 Kč
Nabízený plat je pro profesi referent podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Další informace
Z:30.10.2017. Místo výkonu práce Studénka. Vhodné i pro osby OZP s maximálně 2. stupněm invalidity. Zařazení: úředník – požadavek na prokázání zvláštní odborné způsobilosti na úseku „Finanční hospodaření územních samosprávných celků a jeho přezkum” podle vyhlášky č. 512/2002 Sb., o zvláštní odborné způsobilosti úředníků územních samosprávných celků, ve znění pozdějších předpisů. Platové zařazení: 9. platová třída a stupeň podle délky uznané praxe, v souladu s nařízením vlády č. 564/2006 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, ve znění pozdějších předpisů; možnost přiznání osobního příplatku – dle zákona č. 262/2006 Sb., zákoník práce, ve znění pozdějších předpisů. Charakteristika vykonávané práce:
· Zajištění agendy veřejné finanční podpory – sběr žádostí a jejich vyhodnocení, příprava materiálů k jednání a rozhodnutí orgánů města, realizace smluv.
· Provádění kontrol ve vymezeném rozsahu u žadatelů o veřejnou finanční podporu, u příjemců veřejné finanční podpory a u příspěvkových organizací zřízených městem Studénka.
Předpoklady: dle § 4 zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů. Další požadavky: praxe v oblasti účetnictví nebo ve státní správě v oblasti veřejné finanční podpory nebo kontroly, orientace v legislativě v oblasti finanční kontroly, veřejné správy, aktivní znalost práce na PC – MS
Office (Word, Excel, Outlook), Internet, rozhodnost, samostatnost, spolehlivost, pečlivost, vysoké pracovní nasazení, dobré komunikativní schopnosti, řidičské oprávnění skupiny B.
Výhodou: znalost účetnictví příspěvkových organizací a daňové evidence, absolvování zkoušky zvláštní odborné způsobilosti na úseku „Finanční hospodaření územních samosprávných celků a jeho přezkum”. Podrobné informace k přihlášení se do výběrového řízení včetně požadovaných dokladů jsou uvedeny ve vyhlášení výběrového řízení č. 12/2017 – Referent/referentka odboru školství, kultury a sociálních věcí, jehož úplné znění je zveřejněno na úřední desce MěÚ a www stránkách města na adrese: http://www.mestostudenka.cz/mestsky-urad/volna-pracovni-mista, na úřadě práce apod. Předpokládaný termín výběrového řízení 13.12.2017.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  397097472

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/397097472

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Město Studénka

Zdroj:  Úřad práce