Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


JUNIOR projekt manažer/ka evropských a národních dotací

05.11.2017

Společnost Milana Štěpánková hledá nové zaměstnance na pozici JUNIOR projekt manažer/ka evropských a národních dotací v lokalitě Boskovice.

Zaměstnavatel Milana Štěpánková
Adresa pracoviště Kpt. Jaroše 100
680 01 Boskovice
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.4877078, 16.6623884
Úvazek pružná pracovní doba
Plat 21 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi manažer podprůměrný
Vzdělání ÚSV

Další informace
Chcete být součástí týmu, který pomáhá zpracovávat dotace pro obce a města? Budete tvořit projekty, které budou realizovány a budou využívané obyvateli obcí a měst. Vaše náplň práce bude velmi různorodá a kreativní. Budete cestovat na různá místa, kde se budete setkávat s výsledky Vaší práce. Každý den budete řešit něco jiného a nového. Budete vymýšlet projekty a strategii projektových záměrů pro obce a města. Práce v inspirativním týmu se zajímavými klienty.
VAŠÍ NÁPLNÍ BUDE: příprava a zpracování podkladů k žádostem o dotaci z krajských, národních, evropských a dalších fondů, zpracování a příprava analýz, strategických studií, administrativa schválených žádostí o dotaci v jejich realizační a závěrečné fázi v daném dotačním programu, provádění a zpracování dotačních analýz, administrativa výběrových řízení, další administrativní práce dle potřeby.
POŽADAVKY: ochota podávat nadstandardní výkony, znalosti v oblasti evropských a národních fondů výhodou, ale není podmínkou, znalost z čerpání dotací a dalších podmínek pro jejich získání výhodou, ale není podmínkou, podvědomí o zákonu 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázkách výhodou, ale není podmínkou, ekonomické a právní povědomí výhodou, ale není podmínkou, analytické schopnosti, spolehlivost, pečlivost, komunikativnost, důslednost, vysoké pracovní nasazení, flexibilita, ŘP sk. B výhodou. Vzdělání - SŠ (min. gymnázium)/VŠ.
NABÍZÍME: perspektivní a zajímavou práci v příjemném prostředí na dobu určitou 1 rok s možností uzavření HPP na dobu neurčitou, další vzdělání - semináře, školení k aktuálnímu dění v dotacích, možnost profesního růstu v týmu z junior project managera na senior project manager, možnost získání jedinečného kurzu projekt manažera, flexibilní pracovní doba, příspěvek na stravování, zázemí nově vybudované kanceláře v centru města, buffé přímo v kanceláři, motivační složky odměn dle nadstandardních výkonů, úzká spolupráce s majitelkou firmy a s úspěšným kolektivem v dotačním managementu, místo výkonu práce: Boskovice - 5 min. docházková vzdálenost od autobusové zastávky a 15 min. vlakové nádraží, možnost zvýšení mzdy po uplynutí zkušební doby v závislosti na pracovních výkonech, možnost příspěvku na dopravu, firemní teambulding, účast na kulturních a společenských akcích.
Motivační dopis a životopis zasílejte na e-mail karaskova@europroject.cz. Pečlivě čteme každý životopis a všem odpovídáme. Ráda Vám odepíšu a poskytnu o nabízené pozici informace. Kontaktní osoba: Michaela Karásková, mob. 774134794 - volat Po-Pá v době 8.00-17.00 hod. Kontakt možný také osobně na adrese: Kpt. Jaroše 29, Boskovice.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  397807616

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/397807616

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Milana Štěpánková

Zdroj:  Úřad práce