Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Obchodní referent/ka

10.11.2017

Společnost Gatema s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Obchodní referent/ka v lokalitě Boskovice.

Zaměstnavatel Gatema s.r.o.
Adresa pracoviště Průmyslová 2503
680 01 Boskovice
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.4953133, 16.6426399
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 18 000 až 25 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi referent podprůměrný
Vzdělání ÚSV
Požadujeme Práce s PC - tabulkový procesor (Excel)
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Další informace
Pracovní poměr na dobu určitou 1 rok s možností prodloužení.
Baví vás administrativa? Jste pečlivá, systematická osoba se smyslem pro detail? Je na vás spoleh a dotahujete věci do konce? Máte rád/a kontakt se zákazníkem, bezproblémově komunikujete? Hledáte stabilní společnost s důrazem na kvalitu, rychlost, čestnost, invenci, dialog a osobní přístup? Pokud jste si na tyto otázky odpověděl/a kladně, pak je tato pracovní nabídka přímo pro Vás!
Vybraný úspěšný kandidát bude ZODPOVĚDNÝ za: evidenci přijatých objednávek, jejich potvrzování, doladění, upřesnění, komunikaci s dodavateli, monitoring dodavatelských skladů, evidenci a správu vlastního skladu, přípravu zboží na odesílání k zákazníkovi, balení, evidenci, inventuru, fakturaci vydaného zboží, administrativu s tím spojenou, monitoring a koordinace servisních smluv, reklamaci zboží, sledování dovývojů, kontrolu termínů, fakturaci.
POŽADUJEME: SŠ/VŠ vzdělání, znalost MS Office (zejména Excel), zkušenost s ERP systémy výhodou, ŘP sk. B výhodou, AJ výhodou, dobré komunikační schopnosti, samostatnost, zodpovědnost, vysokou míru pečlivosti a dotahování věcí/procesů do konce, proaktivitu, ochotu spolupracovat, protýmovost.
NABÍZÍME: různorodou a zajímavou administrativní práci, zázemí stabilní, silné společnosti s velkým potenciálem, pružnou pracovní dobu, řadu benefitů (sick days, jazykové a profesní vzdělávání, firemní školku, příspěvek na dojíždění, závodní stravování aj.), nové administrativní pracovní prostředí a přátelský tým, místo výkonu: Boskovice, nástup: ihned nebo co nejdříve. Mzda 18.000-25.000 Kč dle zkušeností.
Strukturované životopisy s motivačním dopisem "Proč chci tuto práci dělat / čím mě nabídka zaujala" posílejte na e-mail adresu: personalni@gatema.cz
Společnost Gatema a.s. si vyhrazuje právo vyhlásit nové výběrové řízení, pokud nebude vybrán vhodný kandidát. Zasláním svých údajů uvedených v životopise a motivačním dopise dáváte souhlas, aby společnost Gatema a.s., Průmyslová 2503/2, Boskovice, 680 01, zpracovala vaše osobní údaje pro účely spolupráce v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. "O ochraně osobních údajů" ve znění pozdějších předpisů, a to až do odvolání písemnou formou.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  398249728

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/398249728

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Gatema s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce