Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Mistři a příbuzní pracovníci v gumárenství a plastikářství (Mistr)

14.01.2018

Společnost Fatra, a.s. hledá nové zaměstnance na pozici Mistři a příbuzní pracovníci v gumárenství a plastikářství v lokalitě Napajedla.

Zaměstnavatel Fatra, a.s.
Adresa pracoviště třída Tomáše Bati 1541
763 61 Napajedla
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.167994, 17.506351
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 25 000 až 32 000 Kč
Nabízený plat je podprůměrný
Vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)

Další informace
Náplň práce: řízení, organizování a správa oddělení; zajišťování a kontrola bezpečnosti práce, dodržování pracovních postupů; plánování výroby, výrobních kapacit a zakázek; zajišťování a kontrola polotovarů a materiálů potřebných k realizaci výroby; rozpis výrobních podkladů; vedení výrobní a technické dokumentace; spolupráce při řešení reklamací; evidence poruch, operativní sjednávání oprav a údržby strojů a zařízení; zajišťování činností spojených s hospodařením oddělení a provádění měsíčních inventur; spolupráce při zajištění technologických zkoušek nových surovin a výrobků, realizace technického rozvoje apod.; spolupráce při tvorbě technologických předpisů.
Požadujeme: SŠ vzdělání; zkušenosti s řízením kolektivu zaměstnanců a s týmovou prací; znalost řízení a plánování výroby (zkušenosti z výrobní firmy); komunikační a organizační schopnosti, samostatnost, zodpovědnost, pečlivost, logické myšlení, flexibilita; znalost práce na PC; zkušenosti s metodou 5S; základní znalost AJ; ŘP sk. B výhodou.
Nabízíme: zázemí silné výrobní společnosti; perspektivu osobního rozvoje a seberealizaci; výhody sociálního programu společnosti a koncernu Agrofert.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  398586368

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/398586368

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Fatra, a.s.

Zdroj:  Úřad práce