Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Konstruktér/-ka - autocad designér/-ka

15.11.2017

Společnost Gondella CZ s. r. o. hledá nové zaměstnance na pozici Konstruktér/-ka - autocad designér/-ka v lokalitě Říkov.

Zaměstnavatel Gondella CZ s. r. o.
Adresa pracoviště  266
552 03 Říkov
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.3854951, 16.0276991
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 25 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi konstruktér podprůměrný
Vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Požadujeme Jiné - Aktivní
Práce s PC

Další informace
Pracovní poměr na dobu určitou (1 rok) s možností prodloužení. Nástup možný ihned.

Náplň práce: pracovník bude tvořit v programu AutoCAD 3D sestavy z jednotlivých komponentů vyráběných závodem dle požadavků obchodního oddělení pro vizualizaci tvarů a pochopení funkce zákazníkem, dále bude vytvářet nebo pracovat se stavebními půdorysy pro zakreslení a umístění těchto sestav; pro technické oddělení bude vytvářet výrobní výkresy v programu AutoCAD nebo v programu Autodesk Inventor; v programu Quark XPress a Adobe Illustrator bude doplňovat nebo opravovat firemní katalog.

Požadavky: SŠ nebo VŠ vzdělání strojního zaměření (vhodné i pro absolventy); znalost programů MS Office; velmi dobrá znalost práce ve 2D i 3D s programem AutoCAD & Inventor; programování v prostředí AutoCAD výhodou (AutoLISP, VBA, skripty pro automatizaci rutinních úloh); základní orientace v programu Adobe Illustrator, Corel Draw & PhotoPaint & apod.; minimálně jeden cizí jazyk - komunikativní úroveň (slovem i písmem).

Zaměstnavatel nabízí: výborné platové podmínky s možností růstu, práci ve stabilním a slušném kolektivu s týmovou spoluprací, zázemí stabilní mezinárodní společnosti s dlouholetou tradicí, možnost profesního růstu.

Gondella CZ s.r.o., výrobce kompletního regálového systému pro vybavení hypermarketů, supermarketů a obchodů - více na www.gondella.com/cs

Strukturovaný životopis spolu s ručně psaným motivačním dopisem zašlete na e-mail: info@gondella.cz, nebo na adresu společnosti - Říkov 266, 552 03 Česká Skalice.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  398944768

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/398944768

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Gondella CZ s. r. o.

Zdroj:  Úřad práce