Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Technik - technička

15.11.2017

Společnost Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích hledá nové zaměstnance na pozici Technik - technička v lokalitě České Budějovice.

Zaměstnavatel Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Adresa pracoviště Husova tř. 458
370 05 České Budějovice
Zobrazit na mapě »
GEO: 48.9848329, 14.4537549
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 16 000 až 20 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi technik podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Další informace
Náplň práce: zabezpečení běžného chodu laboratoře, administrativa spojená s provozem laboratoře, obsluha akvarijní místnosti (krmení, čištění nádrží, sestavování odchovných, pokusných aparatur), sběr dat, vzorků v terénu (odlov a sběr planktonních a bentických organismů, odlovy ryb), obsluha a údržba laboratorního zařízení (např. optické sestavy, mikroskopy, váhy, analytické přístroje), samostatné provádění úpravy vzorků a základních analýz (analýzy vody, biochemické analýzy, prvkové analýzy), pomoc při provádění experimentů, práce v terénu, spolupráce při přípravě vědeckých a odborných konferencí či seminářů.
Požadujeme: SŠ/VŠ vzdělání biologického, zemědělského či chemického směru, předchozí zkušenost s prací v biologické či chemické laboratoři výhodou, zkušenost s prací v terénu (odběr vzorků na analýzy vody a sedimentu, obsluha terénních přístrojů pro měření kvality vody), práce v akvarijní místnosti a mikroskopickými systémy výhodou, znalost anglického jazyka min. na úrovni B1 (každodenní ústní i písemná komunikace se zahraničními kolegy, pracovišti, firmami), uživatelská znalost práce na PC - MS Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook), komunikativnost, samostatnost, systematičnost, zodpovědnost, pečlivost, organizační schopnosti, ochota učit se novým věcem/metodám, schopnost práce ve stresu, řidičský průkaz skupiny B - aktivní řidič/ka, dobrý zdravotní stav.
Nabízíme: zajímavou práci v příjemném prostředí mezinárodního kolektivu, možnost osobního i profesního rozvoje (jazykové a zaměstnanecké kurzy), další zaměstnanecké benefity (5 týdnů dovolené, stravenky, zvýhodněné mobilní volání, či bankovní služby u partnerské banky, MS Office zdarma pro soukromé využití).
Mzda: 16 000 - 20 000 Kč (dle Mzdového předpisu JU), po zapracování možnost navýšení
Místo výkonu práce: Ústav akvakultury a ochrany vod FROV JU, Husova třída 458/102, 370 05 České Budějovice
Profesní životopis, motivační dopis a doklad o nejvyšším dosaženém vzdělání zasílejte Ing. Mirce Průšové na e-mail mprusova@frov.jcu.cz nebo na adresu Fakulta rybářství a ochrany vod, děkanát FROV JU, Zátiší 728/II, 389 25 Vodňany, nejpozději do 10. 12. 2017.
Více informací na http://www.frov.jcu.cz/cs/home-button/uredni-deska/volna-pracovni-mista

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  398994432

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/398994432

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích

Zdroj:  Úřad práce