Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Instruktor sportovních aktivit

01.05.2018

Společnost CITY SPORTS s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Instruktor sportovních aktivit v lokalitě Praha.

Zaměstnavatel CITY SPORTS s.r.o.
Adresa pracoviště Šolínova 1903
160 00 Praha
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.1014912, 14.3920116
Úvazek turnusové služby
Plat 16 400 až 24 000 Kč
Nabízený plat je podprůměrný
Vzdělání ÚSV
Požadujeme Práce s PC

Další informace
místo výkonu práce: Šolínova 7, Praha 6
kontakt: Trčala Pavel MA, e-mail: pavel.trcala@citysports.cz
Požadované dovednosti (ŘP, znalost jazyků, práce na PC)
Zkušenost s lyžováním a snowboardingem výhodou, ale průkaz instruktora lyžování nevyžadujeme. Upřednostňujeme kandidáty, kteří se mohou alespoň domluvit anglicky. Výhodou je také německý jazyk nebo ruský jazyk. ŘP není podmínkou, ale je pro kandidáty výhodou. Práce na PC, uživatelské fotografování a komunikace na sociálních sítích samozřejmostí.
Firma
Firma CITY SPORTS s.r.o. poskytuje sportovní vyžití pro obyvatele měst. Služba CITY SKI je největším poskytovatelem jednodenních lyžařských zájezdů v České republice. Jakožto lyžařští patrioti směřujeme naše jednodenní zájezdy předně na naše moravské a české hory. V letním období organizujeme zájezdy na vodní lyžování a wakeboarding. Pro plánovanou expanzi hledáme několik nových spolupracovníků pro administrativu a organizaci našich zájezdů. Našimi klienty jsou sportovci od školních lavic, přes veřejnost, po skupiny v důchodovém věku.

Nabízíme velmi dostupné lyžování na sněhu i na vodě těm, kteří by si ho jinak nemohli dovolit, nebo by se na hory nemohli dostat, nebo upřednostňují komfort a cenové výhody našich bezkonkurenčních balíčků. Více informací naleznete na: www.cityski.cz

Naše firma je také provozovatelem vleků pro vodní lyžování. Více informací naleznete na: www.citywake.cz

Firma CITY SPORTS s.r.o. je také organizátorem sportovních akcí a závodů pro veřejnost. Více informací na: www.citysports.cz
Pozice

Administrace a vedení lyžařských a sportovních zájezdů a aktivit pro školy a veřejnost

Ideální kandidátka nebo kandidát

Středoškolské nebo vysokoškolské ideálně v oborech cestovní ruch, rekreologie, tělesná výchova, jazyky, administrativa, obchod, účetnictví, podnikové hospodářství, hotelové služby. Vysokoškolské vzdělání není podmínkou, ale upředňostňujeme kandidáty s maturitou. Chápeme, že je obtížné získat praxi, a proto dáváme šanci i mladým absolventům bez praxe. Kladný vztah ke sportům zejména lyžování, snowboarding, beach volejbal, beach tenis, surfování, wakeboarding, příjemné vystupování a důraz na spokojenost klientů, vlídnost ve vztahu k dětem i důchodcům. Energická osobnost s pozitivním naladěním i při stresu, kreativita a nadšení učit se nové pracovní postupy.

Kandidátka nebo kandidát získá

Dovednosti v oblasti cestovního ruchu a sportovních aktivit, zkušenosti v oblasti marketingu, administrativy, vnitrofiremní organizace, možnost pracovat přímo s lidmi v atraktivním oboru, možnost naučit se samostatnému obchodnímu jednání a reprezentaci, prostor pro kreativitu a realizaci vlastních nápadů a myšlenek, možnost návštěvy sportovních areálů v ČR i zahraničí.

Výběr kandidátů

Akceptujeme kandidáty i s trvalým bydlištěm mimo Prahu, avšak během lyžařské sezony požadujeme, aby pracovníci byli schopni minimálně tři dny v týdnu pracovat z Prahy. Cestovné z místa bydliště do Prahy nehradíme. Žádáme kandidáty, aby se přihlašovali přímo v našem přihlašovacím formuláři pro nové kandidáty na našich webových stránkách:

www.citysports.cz/job

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  399348480

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/399348480

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti CITY SPORTS s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce