Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Technik technického stavu vozidel - zařazen v Odboru dopravy a silničního hospodářství, MěÚ Kutná Hora

22.11.2017

Společnost Město Kutná Hora hledá nové zaměstnance na pozici Technik technického stavu vozidel - zařazen v Odboru dopravy a silničního hospodářství, MěÚ Kutná Hora v lokalitě Kutná Hora.

Zaměstnavatel Město Kutná Hora
Adresa pracoviště Havlíčkovo náměstí 552
284 01 Kutná Hora
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.9484735, 15.2684115
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 17 360 až 26 110 Kč
Nabízený plat je pro profesi technik podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Další informace
Městský úřad požaduje splnění následujících podmínek: ke dni nástupu ukončené minimálně střední vzdělání s maturitní zkouškou technického směru
Dále požadujeme: řidičské oprávnění minimálně pro skupinu "B", samostatnost, pečlivost, spolehlivost, flexibilita, znalost práce na PC, organizační a komunikační schopnosti, praxe ve státní správě vítána.
Všechny bližší informace (předpoklady, požadavky) k obsazení tohoto pracovního místa jsou zveřejněny ve vyhlášeném výběrovém řízení. Přihlášku s dalšími požadovanými dokumenty uchazeči doručí na adresu: Městský úřad Kutná Hora, oddělení personální a krizového řízení, Havlíčkovo náměstí 552/1, 284 01 Kutná Hora do 6.12.2017 včetně poštou nebo osobně v obálce na podatelnu Městského úřadu Kutná Hora. Obálku označí: "Neotvírat Výběrové řízení na pracovní pozici technik technického stavu vozidel MěÚ Kutná Hora". Každý uchazeč bude písemně vyrozuměn.
Stručný popis pracovní činnosti:
Zaměstnanec vykonává státní správu na úseku technické způsobilosti vozidel k provozu na pozemních komunikacích - vede registr vozidel, povoluje a schvaluje přestavby vozidel, schvaluje alternativní pohon vozidel na LPG nebo ZP, zapisuje instalaci tažného zařízení na vozidlo, výměnu karosérie, změnu vlastníka nebo provozovatele vozidla, ukládá doklady od vozidla do depozitu, provádí výpis z registru vozidel a po získání průkazu zkušebního komisaře provádí zkoušky odborné způsobilosti řidičů.
Zaměstnanecké výhody: stravenky, příspěvek na penzijní připojištění.
Místo výkonu práce: MěÚ Kutná Hora, Havlíčkovo nám. 552, Kutná Hora

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  399652864

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/399652864

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Město Kutná Hora

Zdroj:  Úřad práce