Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Vývojový konstruktér / vývojová konstruktérka - junior

29.11.2017

Společnost HALLA, a.s. hledá nové zaměstnance na pozici Vývojový konstruktér / vývojová konstruktérka - junior v lokalitě Nové Město nad Metují.

Zaměstnavatel HALLA, a.s.
Adresa pracoviště Černčická 43
549 01 Nové Město nad Metují
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.3483895, 16.1265215
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 20 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi konstruktér podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Požadujeme Práce s PC

Další informace
Pracovní poměr na dobu neurčitou. Pozice je vhodná i pro absolventy/-ky SŠ.
Co budete u zaměstnavatele dělat: podílet se na vývoji a konstrukci nových svítidel, inovovat postupy, spravovat a připravovat technické dokumentace, podílet se na zavádění nových technologií, pracovat ve vývojové laboratoři.
Co od Vás zaměstnavatel očekává: zájem pracovat na vývoji nových svítidel se zkušenými a kreativními kolegy; SŠ vzdělání v technickém oboru; praxi v oboru konstrukce/elektro - výhodou; uživatelskou znalost MS Office, znalost informačního systému K2 výhodou; praxi ve 3D SW, znalost CAD systémů, Solidworks výhodou; samostatnost, pečlivost, zodpovědnost; flexibilitu a tvůrčí schopnosti; anglický jazyk výhodou.
Co Vám zaměstnavatel nabízí: sehraný tým zaměstnanců; kamarádské a svobodomyslné pracovní prostředí; zázemí moderní tuzemské společnosti; práci na kvalitním produktu, který již získal řadu mezinárodních ocenění; možnost postupu ve vývojovém týmu; politiku otevřených dveří, pružnou pracovní dobu; firemní společenské akce; zájem firmy na Vašem odborném a osobnostním růstu; motivující systém bonusů a benefitů - stravenky, 5 týdnů dovolené, flexipassy, prémie, hrazená školení, výuku anglického jazyka na pracovišti zdarma.
Kontakt - Bc. Bočková Michaela, tel.: 775 892 152 (od 07:00 hod. do 15:30 hod.), e-mail: kariera@halla.cz (zaslání životopisu) nebo osobně na adrese provozovny - Černčická 43, Nové Město nad Metují.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  400389632

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/400389632

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti HALLA, a.s.

Zdroj:  Úřad práce