Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Energetik města Jeseník

03.12.2017

Společnost Město Jeseník hledá nové zaměstnance na pozici Energetik města Jeseník v lokalitě Jeseník.

Zaměstnavatel Město Jeseník
Adresa pracoviště Tovární 1287
790 01 Jeseník
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.2307937, 17.2049597
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 17 360 až 28 320 Kč
Nabízený plat je podprůměrný
Vzdělání ÚSV

Další informace
Popis pracovního místa:
Sleduje a vyhodnocuje spotřebu energií v objektech města, navrhuje opatření, zajišťuje zpracování energetických dokumentů k nemovitostem města, zastřešuje město v oblasti centralizovaného zásobování teplem (CZT). Zajišťuje, zpracovává a aktualizuje koncepce v oblasti energetické politiky města, zejména "Územně energetické koncepce města".
- Zpracovává návrhy na realizaci energeticky a ekonomicky úsporných opatření v oblasti energií (například výměna kotlů). Vydává stanoviska k připravovaným strategickým dokumentům, projektovým dokumentacím, opravám a investicím mající vliv na spotřebu energií. Spolupracuje na získávání dotací na realizaci energeticky úsporných opatření z dotačních programů. Snižuje náklady na pořízení energií, např. organizací výběrových řízení (aukcí) na dodavatele energií. Vykonává kontrolu a dohled nad plněním nájemních smluv na blokové a domovní kotelny a prostory pro umístění OPS týkající se centrálního zásobování teplem. Pořizuje energetické dokumenty, např. audity, energetické průkazy náročnosti budov, studie, projektové dokumentace, termovize, měření, expertízy ve vazbě na energetiku. Poskytuje poradenství v oblasti energetiky v rámci organizací a společností města Jeseník. Zpracovává energetická hlášení a výkazy vyžadované v rámci všech aktivit města či ze zákona (např. statistická hlášení dle zákona č. 89/1995 Sb., o státní statistické službě, ve znění pozdějších předpisů). Připravuje strategické dokumenty a materiály k projednání orgánů města (Rada města Jeseník, Zastupitelstvo města Jeseník).
Předpoklady pro podání přihlášky:
- státní občanství České republiky, u cizích státních příslušníků trvalý pobyt v ČR
- věk min. 18 let, svéprávnost, občanská a morální bezúhonnost, ovládání jednacího jazyka
Požadavky:
- ukončené střední vzdělání s maturitní zkouškou
- znalost zákona č. 406/2000 Sb., o hospodaření energií, ve znění pozdějších předpisů
- znalost zákona č. 458/2000 Sb., o podmínkách podnikání a o výkonu státní správy v energetických odvětvích a o změně některých zákonů (energetický zákon)
- znalost zákona č. 128/2000 Sb., o obcích
- znalost zákona č. 201/2012 Sb., o ochraně ovzduší, ve znění pozdějších předpisů
- výborná znalost práce s PC
- dobré komunikační a prezentační schopnosti, samostatnost a spolehlivost, zdravotní způsobilost
Výhodou pro vykonávání pracovních úkolů energetika:
- vyšší odborné vzdělání nebo vysokoškolské vzdělání bakalářského (magisterského) stupně technického směru se zaměřením na stavebnictví, strojírenství, energetiku, elektroenergetiku, praxe ve veřejné správě, řidičský průkaz skupiny B.
Požadované doklady: přihláška do výběrového řízení (vzor na www.jesenik.org v sekci Volná místa), strukturovaný profesní životopis, motivační dopis, výpis z evidence Rejstříků trestů ne starší než 3 měsíce (uchazeč předloží při výběrovém řízení), kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání.
Informace o pracovním místě: 9. - 10. platová třída dle dosaženého vzdělání, místo výkonu práce: Město Jeseník, Městský úřad Jeseník, plný pracovní úvazek, pracovní poměr na dobu neurčitou, předpokládaný termín nástupu: únor 2018 (nebo dle dohody).
Kontaktní osoby: Mgr. Ing. Hana Mikulínová, vedoucí odd. majetku MěÚ Jeseník, tel.: 584 498 138, e-mail: hana.mikulinova@mujes.cz, Vítězslava Churá, personalistka MěÚ Jeseník, tel.: 584 498 104, e -mail: vitezslava.chura@mujes.cz
Doplňující informace: Vybraní uchazeči budou k výběrovému řízení pozváni telefo

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  401037056

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/401037056

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Město Jeseník

Zdroj:  Úřad práce