Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Procesní inženýr / inženýrka pro výrobu stabilizátorů

28.02.2020

Společnost MUBEA - HZP s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Procesní inženýr / inženýrka pro výrobu stabilizátorů v lokalitě Prostějov.

Zaměstnavatel MUBEA - HZP s.r.o.
Adresa pracoviště Dolní 3137
796 01 Prostějov
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.4646986, 17.1313924
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 27 000 Kč
Nabízený plat je podprůměrný
Vzdělání Vysokoškolské

Další informace
Váš strukturovaný životopis prosím zasílejte na e-mail kariera.prostejov@mubea.com

Náplň práce: analýza výrobních procesů, implementace opatření vedoucích k optimalizaci a zvýšení kvality procesu výroby, aktivní účast při zavádění nových projektů do výroby, příprava, provádění a vyhodnocení technologických zkoušek a vypracování zpráv, spolupráce při zajištění cílů kvality na svěřeném pracovišti – komunikace s oddělením kvality, aktivní , zpracování preventivních, nápravných a zlepšujících opatření, jejich prosazování a kontrola.
Požadujeme: VŠ strojírenství, praxe na pozici procesního inženýra výhodou, znalost technologií zpracování kovů jako jsou: tváření, lisování, ohýbání, či práškové lakování výhodou, aktivní znalost AJ nebo NJ slovem i písmem, znalost MS Office.
Co od Vás očekáváme: analytické myšlení, schopnost efektivního řešení problémů, spolehlivost, pečlivost, proaktivitu a ochotu učit se novému, týmovou spolupráci, sdílení a předávání zkušeností
Nabízíme: stabilní, dlouhodobé zaměstnání v rostoucí společnosti, nadstandardní finanční ohodnocení, 13. mzda, dodatková dovolená, flexibilní pracovní doba, možnost dalšího odborného a jazykového vzdělávání, nadstandardní benefity.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  401309440

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/401309440

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti MUBEA - HZP s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce