Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Poradce IPS v projektu „Podpora informačních poradenských středisek“, KoP Domažlice

22.12.2017

Společnost Úřad práce České republiky hledá nové zaměstnance na pozici Poradce IPS v projektu „Podpora informačních poradenských středisek“, KoP Domažlice v lokalitě Domažlice.

Zaměstnavatel Úřad práce České republiky
Adresa pracoviště Msgre. B. Staška 265
344 01 Domažlice
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.439534, 12.924868
Úvazek pružná pracovní doba
Plat 17 360 Kč
Nabízený plat je pro profesi poradce podprůměrný
Vzdělání ÚSV
Požadujeme Práce s PC - textový editor (Word)
Práce s PC - tabulkový procesor (Excel)

Další informace
Pracovní poměr na dobu určitou - zástup po dobu pracovní neschopnosti, mateřské a rodičovské dovolené.
Hlavní náplň činnosti:
*Realizuje skupinové poradenství pro třídní kolektivy základních, středních škol, VOŠ a VŠ v regionu, individuální kariérové poradenství pro uchazeče, zájemce a veřejnost. Spolupracuje s pedagogy, výchovnými poradci a dalšími partnery. Zajišťuje, zpracovává a poskytuje komplexní informace z oblasti přípravy na povolání, informuje o formách studia, přijímacích a studijních podmínkách, o profilu a uplatnění absolventa vzhledem k požadavkům trhu práce. Získává, zpracovává a poskytuje informace o zájmu a naplněnosti jednotlivých typů vzdělávacích zařízení. Poskytuje informace o dalších vzdělávacích možnostech, rekvalifikacích. Statisticky sleduje profesní strukturu absolventů škol a jejich možnosti pracovního uplatnění v regionu.
*Poskytuje individuální poradenství cílové skupině nezaměstnaných i zaměstnaných klientů se zaměřením na řešení jejich situace nezaměstnanosti a na prevenci nezaměstnanosti v oblasti volby či změny povolání, včetně volby vhodné rekvalifikace. Provádí základní kariérovou diagnostiku zaměřenou na identifikaci pracovního a studijního potenciálu, sebepoznání a podporu rozvoje potenciálu jedince.
*Zabezpečuje skupinové poradenství zaměřené na podporu a rozvoj klíčových kompetencí klienta nezbytných pro uplatnění na trhu práce a pro řízení vlastní kariéry. Vede příslušnou administrativu spojenou s poradenským procesem a jeho zabezpečením.

Kvalifikační a další požadavky: ukončené minimálně střední vzdělání s maturitní zkouškou, velmi dobrá uživatelská znalost MS Office (Word, Excel), praxe v oblasti státní správy - výhodou, řidičský průkaz sk. B - výhodou, práce s lidmi, komunikační dovednosti, profesionální vystupování, asertivní chování, emoční odolnost, samostatnost, pečlivost, důslednost, flexibilita a spolehlivost, svéprávnost, bezúhonnost, zdravotní způsobilost

Pracovní podmínky: platové zařazení v souladu s platnými právními předpisy v 9. platové třídě, po zkušební době možnost přiznání osobního příplatku v závislosti na odváděné práci, pružná pracovní doba – plný úvazek

V případě zájmu o uvedenou pozici zašlete prosím elektronicky motivační dopis s uvedením názvu pozice a pracoviště, doplněný o strukturovaný životopis, nejpozději do 31. 1. 2018 včetně na e-mailovou adresu: barbora.vaclavkova@uradprace.cz

Nedoložení výše požadovaných dokumentů je považováno za nesplnění požadavků. Nesplnění požadavků může být důvodem k vyřazení z účasti na výběrovém řízení.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  403030784

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/403030784

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Úřad práce České republiky

Zdroj:  Úřad práce