Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Klientský pracovník/ce - týn nad vltavou

05.01.2018

Společnost Československá obchodní banka, a. s. hledá nové zaměstnance na pozici Klientský pracovník/ce - týn nad vltavou v lokalitě Týn nad Vltavou.

Zaměstnavatel Československá obchodní banka, a. s.
Adresa pracoviště náměstí Míru 25
375 01 Týn nad Vltavou
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.2230744, 14.4209832
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 20 000 Kč
Nabízený plat je podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Další informace
PP na dobu určitou, 1 rok, poté prodloužení. Péče a vytváření vztahů s klienty, aktivní nabídka a prodej produktů skupiny ČSOB, získávání nových klientů, zajišťování poradenských služeb v oblasti bezhotovostních a hotovostních operací, zodpovědnost za obchodní výsledky a plnění obchodních plánů, práce s hotovostí.
Požadujeme: min. SŠ vzdělání, základní znalost bankovních produktů, elán, tah na branku, obchodní duch, schopnost učit se nové věci a rozvíjet se.
Budete pracovat v příjemném a moderním pracovním prostředí respektující potřeby zaměstnanců, vaše práce bude mít smysl a vaše dobré nápady se u nás skutečně realizují, oceňujeme spolupráci založenou na vzájemné důvěře, vstřícnosti a náročnosti, získáte prostor, zázemí a impulz pro váš odborný i osobní růst, můžete se zapojit do programu ČSOB společenské odpovědnosti a pomáhat lidem v okolí - např. odborné dobrovolnictví a mentoring, regionální granty, konkrétní pomoc jednotlivcům, pořádáme společneské a sportovní rituály (např. celobankovní sportovní hry), nabízíme unikátní program pro rodiče - možnost práce na částečný úvazek během RD, nabízíme 5 týdnů dovolené, příspěvek na stravu, pojištění a penzi, cafeterie na míru, 3 dny zdravotního volna, mimořáně výhodně zaměstnanecké investiční programy a finanční ohodnocení.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  403660544

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/403660544

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Československá obchodní banka, a. s.

Zdroj:  Úřad práce