Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Strážný / Operátor kamerového systému / Vrátný / Detektiv na prodejně

05.01.2018

Společnost AGS Services, s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Strážný / Operátor kamerového systému / Vrátný / Detektiv na prodejně v lokalitě Benešov.

Zaměstnavatel AGS Services, s.r.o.
Adresa pracoviště Benešov
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.7814256, 14.6866889
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 18 500 až 22 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi operátor podprůměrný
Vzdělání Základní + praktická škola

Další informace
Pracoviště Benešov
Benefity:Ubytování. Úrazové a životní pojištění,Penzijní připojištěni. Výhodné mobilní tarify a příspěvek na dopravu.Vyjednané slevy pro naše zaměstnance v řadě obchodů
Osobní ohodnocení a další benefity.Nabízíme:Možnost volby směn a místa výkonu práce (dle dojíždění, rodinné a zdravotní situace). Motivační finanční ohodnocení, kariérní postup a možnost platového růstu. Možnost přesčasů.Hradíme kompletně uniformu a přispíváme na obuv.Možnost získat certifikát STRÁŽNÝ 68-008-E za zvýhodněných podmínek.
Požadavky:Věk min. 18 let.Čistý trestní rejstřík.Zodpovědnost, samostatnost, spolehlivost a poctivost. Časová flexibilita.Praxe na podobné pozici je výhodou, nikoliv podmínkou. Certifikát Strážný 68-008-E výhodou. Náplň práce:Jednoduchá administrativa. Komunikovat s návštěvníky i se zaměstnanci obchodu. Monitorování pohybu nakupujících a eliminace případných krádeží. Občasné krátké pochůzky. Zabezpečovat pohodlí a bezpečí návštěvníků a chránit majetek klienta. Kontrola a evidence vstupujících osob (dodavatelé atp..)

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  403760128

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/403760128

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti AGS Services, s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce