Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Junior obchodní manažer

Společnost Česká pojišťovna a.s. hledá nové zaměstnance na pozici Junior obchodní manažer v lokalitě Hlavní město Praha.

Zaměstnavatel Česká pojišťovna a.s.
Adresa pracoviště Hlavní město Praha
Úvazek plný nebo zkrácený, pružná pracovní doba
Plat 45 000 až 60 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi manažer podprůměrný
Vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)

Další informace
Místo výkonu práce: Za Karlínským přístavem 683/6, Karlín - Praha 8
Mazár Michal Bc, tel.: 728 656 347, e-mail: michal.mazar@ceskapojistovna.cz
Z důvodu výrazného růstu obchodních příležitostí rozšiřujeme pobočku o příjemné a komunikativní spolupracovníky. Máte obchodního ducha? Motivuje Vás nadstandardní finanční ohodnocení? Máte chuť se dále rozvíjet a růst? Je vám vlastní samostatnost a zodpovědnost? Pak je tato práce určená právě pro Vás.

Hledáme nového kolegu/kolegyni pro vedení obchodního týmu. Pozice je skvělou příležitostí pro absolventy (případně studenty posledních ročníků) vysokých škol, kteří mají zájem o získání zkušeností v oblasti financí, jejich dalšímu rozvoji a možnosti proniknout do fungování největší české pojišťovny. Požadované dovednosti Vás naučíme a znalosti doplníme díky zavedenému vzdělávacímu systému. Dostanete příležitost vytvořit si svůj tým, budete se podílet na výběru svých podřízených. Pro osobní pohovor nám zašlete svůj profesní životopis.

Požadujeme:
min. SŠ s maturitou (v jiném případě prokazatelná praxe), čistý TR, reprezentativní vystupování, dobré komunikační dovednosti (výborná znalost českého jazyka), chuť se vzdělávat, schopnost vést a inspirovat tým, obchodní dovednosti, všeobecný přehled.

Nabízíme:
školení a vzdělávání, personální podpora při adaptaci na novou pozici, fixní příjem + pohyblivá složka + bonusy, benefity na vzdělání, cestování a produkty společnosti, flexibilní pracovní doba, příležitost pro svůj rychlý růst a rozvoj a mnoho dalších benefitů, nástup ihned nebo dohodou.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  403979008

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/403979008

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Česká pojišťovna a.s.

Zdroj: Česká pojišťovna a.s.