Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Pracovník sociálních služeb - základní výchovná nepedagogická činnost

11.01.2018

Společnost Centrum sociální pomoci Litoměřice, příspěvková organizace hledá nové zaměstnance na pozici Pracovník sociálních služeb - základní výchovná nepedagogická činnost v lokalitě Čížkovice.

Zaměstnavatel Centrum sociální pomoci Litoměřice, příspěvková organizace
Adresa pracoviště Na Svobodě 172
411 12 Čížkovice
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.4914388, 14.0183377
Úvazek nepřetržitý provoz
Plat 15 390 až 25 100 Kč
Nabízený plat je pro profesi pracovník sociálních služeb podprůměrný
Vzdělání Střední odborné (vyučen)

Další informace
místo výkonu práce: odloučené pracoviště v Pokratické ulici, Litoměřice. Informace na adrese Čížkovice, po telefonické domluvě. Poskytování komplexních pečovatelských činností o uživatele, podpora jejich soběstačnosti, nácvik jednoduchých denních činností a poskytování pomoci při osobní hygieně a oblékání uživatelů, manipulace s přístroji, pomůckami, jídlem, prádlem a udržování čistoty a hygieny v domácnosti uživatelů. Zajišťování nákupů, přípravy stravy, doprovodu uživatelů mimo domácnost a zajišťování zájmové a kulturní činnosti pro uživatele.
Vyžadujeme flexibilitu, empatii, nekonfliktnost, schopnost týmové práce, trpělivost při výchově dětí. Výhodou je praxe v sociálních službách, znalost práce s lidmi se zdravotním handicapem - mentální postižení a řidičské oprávnění pro užívání referenčního vozidla. Práce na denní a noční směny s nerovnoměrně rozvrženou pracovní dobou. Do 18ti měsíců nutno absolvovat kurz PSS. PP na dobu určitou, náhrada za mateřskou dovolenou.
První kontakt zaměstnavatele: e-mailem, telefonicky (po - pá 8 - 14 hod.) nebo na uvedenou adresu po telefonické domluvě.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  404695552

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/404695552

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Centrum sociální pomoci Litoměřice, příspěvková organizace

Zdroj:  Úřad práce