Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Brigáda - Asistenti obchodu ČIANEWS

01.05.2018

Společnost ČESKÁ INFORMAČNÍ AGENTURA, s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Brigáda - Asistenti obchodu ČIANEWS v lokalitě Praha.

Zaměstnavatel ČESKÁ INFORMAČNÍ AGENTURA, s.r.o.
Adresa pracoviště Pobřežní 249
186 00 Praha
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.0939317, 14.4487754
Úvazek pružná pracovní doba
Plat 120 Kč
Nabízený plat je podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Požadujeme Angličtina - Aktivní
Němčina - Aktivní
Práce s PC

Další informace
Místo výkonu práce: Pobřežní 46, Praha 8
Způsob prvního kontaktu: E-mailem na adresu personalniobchod@cianews.cz
Kontaktní osoba: paní Zahradníková Petra
UPŘESŇUJÍCÍ INFORMACE:
Obohaťte náš tým, hledáme studenty VŠ ke spolupráci formou DPP do obchodního oddělení na pozici Assistant. Přistupujeme s respektem k Vašim nárazovým studijním povinnostem.
Náplní práce je oslovování současných a budoucích klientů, s nabídkou ekonomických zpravodajských přehledů (komunikace probíhá emailovou a telefonickou formou), administrativa spojená se zaváděním nových přehledů a péčí o naše stávající klienty. Nejedná se o tele-marketing, ani práci v call-centru. Získáte cenné dovednosti a zkušenosti v obchodní komunikaci, ve vyhledávání dat o firmách, drobných analýzách, velmi dobrou orientaci v ekonomickém prostředí a byznysu ČR. Očekáváme schopnost komunikace po telefonu a e-mailu, vstřícné a milé vystupování, schopnost samostatně uvažovat a nebát se nových výzev. Znalost ekonomie a aktuální ekonomické situace výhodou. ČIANEWS působí na trhu od roku 1997 a vizí společnosti je prostřednictvím zpravodajství pomáhat růstu byznysu svým čtenářům, zjednodušit čtenářům orientaci na trhu a to vše zprostředkovat elektronickou formou. Schopný tým redaktorů i obchodníků pomáhá tuto vizi naplňovat. Na trh přinášíme zpravodajství obsahující Informace důležité pro podnikání, náš čtenář získá dokonalý přehled o dění v jeho oboru, je krok před konkurencí. Staňte se součástí našeho týmu, CV zasílejte na personalniobchod@cianews.cz.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  405171712

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/405171712

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti ČESKÁ INFORMAČNÍ AGENTURA, s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce