Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Nákupčí

01.05.2018

Společnost ARGO-HYTOS s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Nákupčí v lokalitě Vrchlabí.

Zaměstnavatel ARGO-HYTOS s.r.o.
Adresa pracoviště Dělnická 1306
543 01 Vrchlabí
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.613113, 15.620654
Úvazek pružná pracovní doba
Plat 25 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi nákupčí podprůměrný
Vzdělání Vysokoškolské
Požadujeme Angličtina - Aktivní
Ruština - Aktivní
Práce s PC
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Další informace
NÁKUPČÍ s AJ, RJ
Požadavky: VŠ technického směru, schopnost a zkušenosti s vyjednáváním, prezentační a komunikační dovednosti, orientace ve výkresové dokumentaci výhodou, zkušenosti na obdobné pozici výhodou, dobrá znalost práce na PC (MS Office), znalost SAP výhodou, aktivní znalost AJ,RJ; NJ výhodou, řidičský průkaz sk. B, flexibilita, asertivita, odolnost vůči stresu, aktivní přístup, týmový hráč, strategické myšlení
Náplň práce: odpovědnost za vyhledávání nových dodavatelů, vedení poptávkového řízení a výběrových řízení na nové dodavatele v rámci svěřených mat. komodit. Vyjednávání cen a obchodních podmínek, příprava podkladů k uzavření smluv, popř. vlastní zpracování návrhů smluv s dodavateli, rozvoj stávajících dodavatelů. Vystavování objednávek prvních vzorků. Podpora globálního vyhledávání dodavatelů, neustálá optimalizace a vyhledávání nových dod. možností, aktivní vyhledávání potenciálních úspor, tvorba a udržování stabilních vztahů se svěřenými dodavateli, správa sítě vhodných dodavatelů, spolupráce na hodnocení dodavatelů, podpora při vyřizování reklamací, zakládání a správa dat k dodavatelům / materiálům v rámci SAP. Kontrola dodržování smluvených podmínek při dodávkách, vyjasňování případných odchylek, analýza dodávek / spolupráce z hlediska efektivnosti a stanovení případných opatření, aktivní spolupráce s dalšími odděleními s cílem zajištění úspor a inovací vedoucích k růstu konkurenceschopnosti společnosti.
Nabízíme: příspěvek na penzijní připojištění, příspěvek na stravování, odměny před dovolenou a vánoci, věrnostní příspěvky atd.
V případě zájmu zasílejte životopisy na uvedený e-mail.
Kontakt možný i na paní Hornigovou , tel. č. 499 403 211.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  405938432

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/405938432

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti ARGO-HYTOS s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce