Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Samostatná/ý účetní

01.05.2018

Společnost 1. Plzeňská daňová a účetní spol. s r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Samostatná/ý účetní v lokalitě Plzeň.

Zaměstnavatel 1. Plzeňská daňová a účetní spol. s r.o.
Adresa pracoviště Na Roudné 276
301 00 Plzeň
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.7533126, 13.3799461
Úvazek pružná pracovní doba
Plat 30 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi účetní podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Další informace
Do naší společnosti 1. Plzeňská daňová a účetní spol. s r.o. se sídlem v Plzni hledáme kolegu či kolegyni na pozici samostatný/á účetní
Vaší pracovní náplní bude vedení účetnictví a zpracování daňových přiznání pro naši klientelu, zastupování klientů před orgány státní správy, komunikace s klienty a operativní řešení jejich požadavků.

Požadujeme SŠ / VŠ ekonomického směru, praktickou znalost vedení účetnictví, alespoň rámcovou znalost zpracování mezd, znalost práce s PC a internetem (word, excel, microsoft outlook), schopnost rychle se orientovat a učit se novým věcem, samostatnost, pečlivost, komunikativnost a flexibilitu, zájem o obor a ochotu dále se vzdělávat.

Uvítáme praktickou znalost aktuálně platných daňových zákonů (DPH, daň z příjmu, silniční daň aj.), znalost účetního programu PREMIER, zkušenosti z externích účetních či daňových kanceláří, částečnou znalost AJ a NJ. Řidičský průkaz skupiny B.

Nabízíme samostatnou a zodpovědnou práci, průběžné profesní vzdělávání, flexibilní pracovní dobu, využití služebního vozidla, mladý a vstřícný kolektiv, nástupní mzdu ve výši 30.000,- Kč + odměny, dle praxe a zkušeností, dovolenou navíc, nástup ihned.
V případě zájmu o námi nabízenou pozici nám prosím zašlete svůj životopis na e-mail: veverkova@ppdu.cz a my Vás budeme v nejbližší době kontaktovat.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  407813632

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/407813632

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti 1. Plzeňská daňová a účetní spol. s r.o.

Zdroj:  Úřad práce