Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Operátoři skladu - Pick

01.05.2018

Společnost Sony DADC Czech Republic, s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Operátoři skladu - Pick v lokalitě Štěnovice.

Zaměstnavatel Sony DADC Czech Republic, s.r.o.
Adresa pracoviště Dobřanská 545
332 09 Štěnovice
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.6724295, 13.3943197
Úvazek dvousměnný provoz
Plat 20 000 až 22 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi operátoři podprůměrný
Vzdělání Základní + praktická škola
Požadujeme Práce s PC

Další informace
Místa výkonu: Štěnovice, Plzeň, Úherce, Praha
Náplň práce: zodpovědná práce na oddělení pick, příprava produktů dle objednávek zákazníka - práce s ručním skenerem, možnost stát se vedoucím směny, spolupráce s přátelskými lidmi v rámci multikulturního týmu i napříč celou firmou.
Požadavky: zkušenosti ze skladu (schopnost práce s VZV výhodou), zodpovědný samostatný přístup a pečlivost při práci, schopnost soustředění se na zadaný úkol i v napjatých chvílích, ochota pracovat ve čtyřsměnném provozu, znalost práce na PC, zkušenosti s databázovými IS.
Nabízíme: práce v přátelském kolektivu, vzdělávací a jazykové kurzy zdarma, dotované stravování, roční odměny až do výše jednoho měsíčního platu, produkty zákazníků Sony DADC za zvýhodněné ceny (CD, DVD, BD, PS), příspěvek na penzijní připojištění, dovolená navíc, zvýhodněné telefonní tarify od T-mobile, placené přesčasy a možnost jejich vybírání formou náhradního volna, možnost účasti na firemních akcích (Vánoční večírek, Rodinný den, sportovní akce), vstupenky na fotbal, abonentky do divadel, benefitní program Benefit Plus, speciální sezonní bonusy, pěkné vánoční dárky, Vánoční tombola o SONY elektroniku

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  407998976

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/407998976

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Sony DADC Czech Republic, s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce