Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Obchodně-technický zástupce

07.02.2018

Společnost OKNO - TREND s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Obchodně-technický zástupce v lokalitě České Budějovice.

Zaměstnavatel OKNO - TREND s.r.o.
Adresa pracoviště nám. Švabinského 961
370 08 České Budějovice
Zobrazit na mapě »
GEO: 48.958244, 14.491563
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 16 000 Kč
Nabízený plat je podprůměrný
Vzdělání Střední odborné (vyučen)

Další informace
Pracovní náplň: prodej plastových oken, zimních zahrad, žaluzií, parapetů a souvisejícího ve svěřeném regionu. Vyhledávání nových zákazníků, se zaměřením na koncové zákazníky, samostatná obchodní činnost, udržování a rozvíjení kontaktů se stávajícími zákazníky. Provádění průzkumu obchodních příležitostí v oboru stavebních výplní, zaměřování stavebních otvorů v terénu. Úzká spolupráce s vedením společnosti, pravidelný reporting, administrativa, plnění stanovených obchodních plánů.
Požadujeme: min. SŠ vzdělání (technického směru), obchodní zkušenosti (v oboru) z přímého kontaktu se zákazníky, znalost práce na PC, velmi dobré komunikační schopnosti, příjemné vystupování, ŘP "B", technickou zručnost, zodpovědnost, časovou flexibilitu, samostatnost, obchodního ducha, orientaci na výsledek, čistý trestní rejstřík
Nabízíme: zaměstnání u stabilní společnosti, zajímavou kreativní práci, potřebné technické vybavení, kancelářské zázemí, zaškolení, nástupní plat 16 000 Kč + motivující finanční ohodnocení
Benefity: automobil po zapracování, mobilní telefon, notebook, provize z prodeje, příspěvek na stravování
Životopis s průvodním dopisem zasílejte na e-mail prech@okno-trend.cz. Budeme kontaktovat pouze uchazeče, kteří budou pozváni k osobnímu pohovoru.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  408458496

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/408458496

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti OKNO - TREND s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce