Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Senior online marketing manager

14.02.2018

Společnost DRAGONFLY trading s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Senior online marketing manager v lokalitě České Budějovice.

Zaměstnavatel DRAGONFLY trading s.r.o.
Adresa pracoviště Dalimilova 1950
370 06 České Budějovice
Zobrazit na mapě »
GEO: 48.9674041, 14.4998004
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 50 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi manager podprůměrný
Vzdělání Vyšší odborné

Další informace
Značka Dragonfly je lídrem v oblasti oblečení na pole dance. Během 5 let existence jsme se dostali mezi TOP 3 pole dance značky na světě. Výrobu máme v ČR a dbáme především na kvalitu a servis. Prodej probíhá ze 100% přes náš eshop (aktuálně pracujeme na kompletně novém eshopu). Prodáváme B2C i B2B. Za minulý rok jsme prodali naše oblečení do cca 70 zemí světa.
Firma roste a je potřeba začít dělat online marketing precizněji a efektivněji. Hledáme tedy nového člověka do týmu na pozici Senior Online Marketing Manager.
Co musíte umět? Mít dokonale zvládnutou webovou analytiku, marketingové nástroje a ukazatele, na jejichž základě budete řídit naše marketingové specialisty. Tvorba marketingové strategie, plnění cílů, vyhodnocování výsledků, optimalizace budgetů a efektivity kampaní napříč marketingovými kanály (facebook, instagram, google, mailing, síť social ambasadorů, obsah… atd.)
Dobrá angličtina a proaktivní přístup k práci jsou nutností.
www.dragonflybrand.com
nadstandardní platové ohodnocení + případné bonusy, parádně rozjeté sociální sítě značky Dragonfly a slušný budget na "hraní", možnost realizace vlastních nápadů na dobře rozjetém projektu, pohodový kolektiv, je nás tu jen pár a věkový průměr je 30 let, každodenní přímý kontakt s majiteli firmy, po zapracování firemní iPhone a počítač ;-)

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  409525504

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/409525504

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti DRAGONFLY trading s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce