Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Prodejce v zácviku

01.05.2018

Společnost BOHDAN BOLZANO, s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Prodejce v zácviku v lokalitě Kladno.

Zaměstnavatel BOHDAN BOLZANO, s.r.o.
Adresa pracoviště Huťská 126
272 01 Kladno
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.148231, 14.1196758
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 17 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi prodejce podprůměrný
Vzdělání ÚSV

Další informace
Hledáme kolegu/kolegyni na pozici (budoucího) prodejce hutních materiálů. Nabízíme Vám exkluzivní zaškolení v oblasti hutních materiálů; perspektivní pracovní pozici s možností dalšího růstu; nástupní mzdu 17.000- Kč, která se po zaškolení změní na 25.000- + provize z prodeje; za každou odpracovanou směnu stravenku v hodnotě 100- bez doplatku; možnost využívat privátní posilovnu; masáže v pracovní době; dny volna navíc; nealko na pracovišti zdarma a příjemné pracovní prostředí.

Pozice je vhodná jak pro absolventy (SŠ/VOŠ/VŠ), tak i pro ty, kteří doposud nenašli vhodné pracovní uplatnění. Nutnou podmínkou je dobrá znalost angličtiny nebo němčiny, samostatnost, pečlivost a chuť dále na sobě pracovat. Pracovní náplň je uzpůsobena tak, aby jste se co nejdříve mohli stát plnohodnotným členem jednoho z našich prodejních týmů a pečovat o svěřené portfolio zákazníků. Potřebné dílčí dovednosti získáte v rámci rotace po jednotlivých odděleních společnosti a perfektním zaškolením v oblasti hutních materiálů.

V případě zájmu, prosím, pošlete Váš životopis na uvedený kontakt. Vybrané uchazeče přizveme k pohovoru, informovat o průběhu výběrového řízení budeme všechny zájemce.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  410988544

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/410988544

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti BOHDAN BOLZANO, s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce