Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Projekt manažer/stavbyvedoucí - infrastruktura Rakovnicko

07.11.2018

Společnost Eltico s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Projekt manažer/stavbyvedoucí - infrastruktura Rakovnicko v lokalitě .

Zaměstnavatel Eltico s.r.o.
Adresa pracoviště
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.817492, 15.472962
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 30 000 až 50 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi stavbyvedoucí podprůměrný
Vzdělání Střední nebo střední odborné bez maturity a bez vyučení

Další informace
Do našeho týmu hledáme vhodného kandidáta na pozici projekt manažera pro práce na zakázkách infrastruktury a zemních prací.
Požadavky: VŠ/SŠ vzdělání stavebního zaměření, zkušenosti v oboru zemní práce, dopravní stavby, inženýrských sítí, výborné organizační schopnosti, zkušenosti s vedením týmu, výborná znalost PC (Excel, Word, …), samostatnost, řidičský průkaz sk. B, délka praxe: min. 5 let, čistý trestní rejstřík.
Náplň práce: řízení svěřených zakázek střediska zemních prací, zodpovědnost za splnění ekonomického plánu zakázky, zodpovědnost za zajištění prací ve shodě se schválenou projektovou dokumentací, zodpovědnost za kvalitu prováděných prací, shodu se schváleným harmonogramem, organizace použité techniky, organizace výběrových řízení subdodavatelů (ve spolupráci s TPV), aktivní komunikace se zákazníkem.
Nabízíme: motivující práci v rozvíjející se firmě, zajímavé mzdové ohodnocení s vazbou na výsledek, NTB, telefon, služební vůz (možnost využití pro soukromé účely), stravenky.
Způsob 1. kontaktu se zaměstnavatelem: tel. 777317447 (Po-Pá 8-12 hod., SMS kdykoliv) nebo e-mailem sarka.ichova@eltico.cz

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  411203328

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/411203328

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Eltico s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce