Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Prodejce mobilních telefonů s možností růstu

02.03.2018

Společnost Petr Valenta hledá nové zaměstnance na pozici Prodejce mobilních telefonů s možností růstu v lokalitě Olomouc.

Zaměstnavatel Petr Valenta
Adresa pracoviště Pasteurova 905
779 00 Olomouc
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.598851, 17.271802
Úvazek dvousměnný provoz
Plat 18 000 až 25 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi prodejce podprůměrný
Vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)

Další informace
Pracoviště: Pasteurova č.p. 905/10, Olomouc.
Do prodejny mobilních telefonů a příslušenství Mobil Maják v pasáži obchodního domu Senimo Olomouc přijmeme pozitivního a ochotného prodejce. Baví vás komunikace s lidmi a v žilách vám koluje obchodnická krev? Uspokojuje Vás dobře odvedená práce a rád/a si vyslechnete pochvaly od klientů? Pak vás tato pozice bude velice bavit.
Náplň práce:
Prodej mobilních telefonů a příslušenství (obaly, kabely, nabíječky, baterie, power banky atd.), lepení tvrzených skel a fólií, komunikace se zákazníky, příjem a výdej reklamací/servisů, objednávání zboží u dodavatelů, výdej objednaného zboží zákazníkům, práce s online pokladním systémem, naskladňování zboží, drobná výpomoc zákazníkům s nastavením telefonů, zálohování dat atd..
Požadujeme:
Příjemné a ochotné vystupování, komunikační schopnosti na vysoké úrovni, schopnost rychle se učit, dobrou znalost práce s počítačem a vyhledáním na internetu, pokročilou orientaci v oblasti mobilních telefonů, pozitivní přístup.
Nabízíme:
Nástupní plat 18.000 - 25.000 Kč podle zkušeností + bonusy za výsledky. Po zkušební době odměna formou procent ze zisku, práci na hlavní pracovní poměr (zkrácený úvazek je také možný), zázemí firmy s více než 10 letou historií prodeje mobilních telefonů a příslušenství v Olomouci, možnost růstu na pozici vedoucí/ho prodejny.
První kontakt POUZE telefonicky nebo mailem.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  411389696

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/411389696

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Petr Valenta

Zdroj:  Úřad práce