Moment ...
Shade

Agentka.cz Hluboká nad Vltavou  Kurátor/ka
 

 

Zadejte svoji profesi a město, např. asistentka praha nebo obchodník brno
Shade
 

Hledáte práci?

Aktuální nabídka práce v ČR


Sháníte zaměstnance?

Až podezřele snadný způsob, jak najít nové zaměstnance...


Kurátor/ka

28.02.2018

Společnost Alšova jihočeská galerie v Hluboké nad Vltavou hledá nové zaměstnance na pozici Kurátor/ka v lokalitě Hluboká nad Vltavou.

Zaměstnavatel Alšova jihočeská galerie v Hluboké nad Vltavou
Adresa pracoviště  144
373 41 Hluboká nad Vltavou
GEO: 49.0522544, 14.4342708
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 19 730 až 29 680 Kč
Nabízený plat je podprůměrný
Vzdělání Bakalářské


Další informace

Kvalifikační předpoklady: Vysokoškolské vzdělání, znalost v oblasti dějin, umění, historie a příbuzných oborů, dobrá znalost práce na PC (Office, Excel, Word), samostatnost, kreativita, komunikativnost, schopnost analytického a systematického myšlení, vysoká flexibilita a spolehlivost, asertivita, operativnost a časová flexibilita, kultura vystupování a schopnost jednání s lidmi, odolnost vůči stresu, občanská a morální bezúhonnost, znalost AJ. Výhodou při výběrovém řízení je: praxe na pozici kurátor; doložení referencí; znalost NJ slovem i písmem výhodou.
Pracovní náplň: tvorba a správa sbírek – plastika/keramika; tvorba a organizace náročných nebo všeoborových galerijních výstav, programů, publikací a instalací; samostatné zpracování odborných publikací a katalogů výstav nebo expozic zaměření plastika/keramika; zkoumání a zpracovávání sbírkového fondu galerie; zpracovávání elektronické evidence sbírkového fondu; sledování, kontrola a odpovědnost za stav svěřených sbírek; zajišťování odborného servisu badatelům a komunikace s nimi; zpracovávání statistických údajů o sbírkovém fondu; podílení se na instalaci výstavních projektů; zájem učit se novým věcem
Nabízíme: Pracovní poměr na dobu určitou s možností přechodu na dobu neurčitou; zázemí významné kulturní instituce; příspěvek na stravování; příspěvek na pojištění zaměstnance na škodu způsobenou zaměstnavateli, dle stanových podmínek organizace; 5 týdnů dovolené. Odměňování: V platové třídě 11. podle zákona č. 262/2006 Sb., zákoník práce, ve znění pozdějších předpisů, a podle nařízení vlády č. 564/2006 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě v platném znění - v rozmezí 19 730,- do 29 680,- Kč.
Zájemce předloží písemnou přihlášku, která musí obsahovat tyto náležitosti:: jméno a příjmení; datum a místo narození zájemce, státní příslušnost zájemce; místo trvalého pobytu zájemce; číslo občanského průkazu nebo číslo dokladu o povolení k pobytu, jde-li o cizího státního občana; datum a podpis zájemce
Součástí písemné přihlášky k výběrovému řízení bude: přílohy – přihláška a souhlas se zpracováním osobních údajů (www.ajg.cz); motivační dopis; strukturovaný profesní životopis; kopie dokladu o nejvyšším ukončeném vzdělání; výpis z rejstříku trestů (ne starší tří měsíců – účastníci 2. kola).
Přihlášky k výběrovému řízení zašlete nejpozději do 5.4.2018 do 14:00 hod. Ústní pohovory v rámci 2. kola se uskuteční v průběhu měsíce duben 2018. Přihlášky zasílejte na níže uvedenou kontaktní poštovní adresu, obálku označte „výběrové řízení – kurátor neotvírat“. Neúplné přihlášky budou vyřazeny!
Paní
Ing. Renata Křížková
Alšova jihočeská galerie
Hluboká nad Vltavou 144
373 41 Hluboká nad Vltavou.
Kontakt: Ing. Renata Křížková, tel. číslo 387 134 563, e-mail: krizkova@ajg.cz
Ředitel: Mgr. Aleš Seifert, tel.: 387 966 426, e-mail: seifert@ajg.cz
Místo bude obsazeno případným výběrem uchazeče nebo při nenaplnění požadavků zrušením
výběrového řízení. Výběrové řízení bude dvoukolové.
Nástup nejdříve od 1.6.2018

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  411435008

Další nabídky práce společnosti Alšova jihočeská galerie v Hluboké nad Vltavou

Další nabídky práce v lokalitě Hluboká nad Vltavou »

Zdroj:  Úřad práce