Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Junior IT administrátor/ka

10.03.2018

Společnost JANČA V.M. s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Junior IT administrátor/ka v lokalitě Valašské Meziříčí.

Zaměstnavatel JANČA V.M. s.r.o.
Adresa pracoviště Masarykova 843
757 01 Valašské Meziříčí
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.4793757, 17.9688897
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 25 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi it administrátor podprůměrný
Vzdělání Střední odborné (vyučen)
Požadujeme Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Další informace
JUNIOR IT ADMINISTRÁTOR
Na tuto pozici nehledáme "zkušeného ajťáka", ale kolegu nebo kolegyni, kterého baví vše kolem IT a chce se v něm rozvíjet a učit se novým věcem.
NÁPLŇ PRÁCE: Hlavní náplní práce bude řešit provozní problémy svěřených systémů a instalovat a konfigurovat stanice PC/NTB. Budete se starat o správu mobilních telefonů. Dále na Vás bude instalace a konfigurace mobilních terminálů a instalace a správa kamerových systémů. Na denním pořádku budete dělat podporu uživatelům PC a NTB.
POŽADUJEME: Hledáme ideálně středoškoláka/čku s IT vzděláním nebo alespoň praxí na obdobné pozici. Pokud jste vyučen a IT obor je Vaším koníčkem, tak máte úplně stejnou šanci. Potřebná je pro nás Vaše orientace v operačních systémech Windows a zkušenosti s instalací a konfigurací PC a NTB. Vaše zkušenosti s MS Office jsou samozřejmostí. Vaší výhodou budou základní znalosti anglického jazyka - pro čtení dokumentací. Vzhledem k charakteru práce se těšíme na někoho samostatného, spolehlivého a flexibilního s dobrými komunikačními schopnostmi. Oceníme Vaši chuť se něco naučit a také učit nás a přehled v oboru IT. Nutností je řidičský průkaz sk. B.
Výhodou: znalosti se správou sítí a její administrací (VPN tunely, monitoring sítě, atd.), zkušenosti se správou MS Windows server, zkušenosti se správou LAN sítě, základní znalosti správy active direktory, zkušenosti s KERIO produkty, zkušenosti s produkty ESET (instalace a konfigurace na koncových stanicích, serverech, ERA výhodou), zkušenosti se správou kamerových systémů.
NABÍZÍME: na začátku spolupráce Vám vše potřebné vysvětlí a ukáží zkušení kolegové, smlouva na HPP při nástupu, výplata včas na účtu je u nás samozřejmostí, práci v perspektivní a stabilní společnosti s působností po celé ČR, čím šikovnější budete, tím vyšší budou Vaše prémie, čekají Vás kolegové se smyslem pro humor a chutí do práce, pravidelně Vás budeme školit, u nás nezakrníte ve správě virtuálních serverů v prostředí VmWare a v neposlední řadě Vás čekají teambuildingové akce, jelikož si uvědomujeme důležitost správně fungujícího kolektivu.
PRVNÍ KONTAKT: Životopisy zasílejte e-mailem: personalni@jancaelektro.cz, do předmětu prosím uveďte: Technik IT

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  413091840

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/413091840

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti JANČA V.M. s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce