Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Referent/ka pro E-shop

11.03.2018

Společnost JANČA V.M. s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Referent/ka pro E-shop v lokalitě Valašské Meziříčí.

Zaměstnavatel JANČA V.M. s.r.o.
Adresa pracoviště Masarykova 843
757 01 Valašské Meziříčí
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.4793757, 17.9688897
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 20 000 až 25 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi referent podprůměrný
Vzdělání Střední odborné (vyučen)

Další informace
Z důvodu neustálého růstu skupiny rozšiřujeme náš tým a hledáme nového kolegu/kolegyni na pozici REFERENT/KA PRO E-SHOP
POŽADUJEME: Hledáme ideálně středoškoláka/čku s maturitou nebo někoho s praxí na obdobné pozici. Pokud jste vyučen a jste šikovný, tak máte úplně stejnou šanci. Potřebná je pro nás Vaše orientace a zkušenosti s prací na internetu a dovednost na PC (MS Office nutností, SAP velkou výhodou, ne však podmínkou). Vzhledem k charakteru práce se těšíme na někoho spolehlivého, samostatného s dobrými komunikačními a organizačními schopnostmi. Oceníme Vaši chuť se něco naučit a také učit nás. Výhodou bude Vaše znalost elektroinstalačním materiálu se zaměřením především na silnoproud.
NÁPLŇ PRÁCE: Hlavní náplní Vaší práce bude obsluha infolinky a emailu internetového obchodu. Budete zpracovávat e-shopové objednávky, vyřizovat reklamace a řešit vratky. Součástí Vaší práce bude komunikace s klienty i kolegy. Na denním pořádku budete pracovat v systému SAP a to od 8:00 - 17:00.
NABÍZÍME: na začátku spolupráce Vám vše potřebné vysvětlí a ukáží zkušení kolegové, smlouva na HPP při nástupu, výplata na účtu včas, práci v perspektivní a stabilní společnosti s působnosti po celé ČR, čím šikovnější budete, tím vyšší budou Vaše prémie, čekají Vás kolegové se smyslem pro humor a chutí do práce, pravidelně Vás budeme školit, a v neposlední řadě Vás čekají teambuildingové akce, jelikož si uvědomujeme důležitost správně fungujícího kolektivu.
PRVNÍ KONTAKT: Životopisy zasílejte e-mailem: personalni@jancaelektro.cz, do předmětu prosím uveďte: Referent pro E-shop

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  413152768

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/413152768

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti JANČA V.M. s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce