Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Referent/-ka odboru sociálních věcí / terénní sociální pracovník/-ce

14.03.2018

Společnost Město Vítkov hledá nové zaměstnance na pozici Referent/-ka odboru sociálních věcí / terénní sociální pracovník/-ce v lokalitě Vítkov.

Zaměstnavatel Město Vítkov
Adresa pracoviště náměstí Jana Zajíce 7
749 01 Vítkov
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.775663, 17.752077
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 18 810 až 28 320 Kč
Nabízený plat je pro profesi sociální pracovník podprůměrný
Vzdělání Vyšší odborné
Požadujeme Práce s PC - textový editor (Word)
Práce s PC - tabulkový procesor (Excel)
Práce s PC - internet a elektronická pošta
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Další informace
KO: Mgr. Hana Klapetková, tel. 556 312 222.
Písemnou přihlášku s přesně uvedeným názvem výběrového řízení a požadovanými doklady doručte osobně nebo poštou na podatelnu na adresu: Městský úřad Vítkov, odbor vnitřní správy, náměstí Jana Zajíce 7, 749 01 Vítkov do 23.3.2018 v zalepené obálce s označením "VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ - terénní sociální pracovník - neotvírat", s uvedením adresy podavatele. Přihlášky doručené po tomto datu nebudou do výběrového řízení zařazeny.
Charakteristika práce: pracovník na úseku sociálních služeb. Poskytování pomoci a poradenství rodinám v hmotné nouzi a osobám bez přístřeší, provádění šetření v rodinách, řešení zadluženosti a prevence ztráty bydlení, spolupráce s orgány a institucemi.
Jiné požadavky: samostatnost, spolehlivost a vysoké pracovní nasazení, komunikativnost, zodpovědnost, výhodou - praxe v sociální oblasti, zvláštní odborná způsobilost podle vyhl. MV č. 512/2002 Sb., ve znění pozdějších předpisů, orientační znalost zákonů č. 108/2006, o sociálních službách, a č. 111/2006 Sb., o pomoci v hmotné nouzi.
Povinné náležitosti písemné přihlášky uchazeče do výběrového řízení: jméno, příjmení a titul uchazeče, datum a místo narození uchazeče, státní příslušnost uchazeče, místo trvalého pobytu, číslo občanského průkazu nebo číslo dokladu o povolení k pobytu, jde-li o cizího státního občana, datum a podpis uchazeče.
K přihlášce uchazeč připojí: životopis, ve kterém se uvedou údaje o dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a o dovednostech týkajících se správních činností, výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce, ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání, včetně dokladu o vykonání státní závěrečné zkoušky, telefonní kontakt a e-mail.
Bližší informace a specifikaci k nabízenému místu naleznete na http: http://www.vitkov.info/mestsky-urad/volna-pracovni-mista/?more=4295#news4295

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  413383168

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/413383168

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Město Vítkov

Zdroj:  Úřad práce