Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Chemický technolog - laborant

15.03.2018

Společnost Gatema s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Chemický technolog - laborant v lokalitě Boskovice.

Zaměstnavatel Gatema s.r.o.
Adresa pracoviště Průmyslová 2503
680 01 Boskovice
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.4953133, 16.6426399
Úvazek dvousměnný provoz
Plat 23 000 až 25 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi technolog podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Požadujeme Angličtina - Aktivní
Práce s PC

Další informace
Pracovní poměr na dobu určitou 1 rok s možností prodloužení. Nástup ihned nebo dle domluvy.
Je pro Vás chemické prostředí výzvou? Pracujete rád samostatně ale i s týmem? Baví Vás chemické analýzy i technická příprava výroby? Hledáte stabilní společnost s důrazem na kvalitu, rychlost, čestnost, invenci, dialog a osobní přístup? Pokud jste si na tyto otázky odpověděl/a kladně, pak je tako pracovní nabídka přímo pro Vás.
Vybraný úspěšný kandidát bude na divizi plošných spojů ZODPOVĚDNÝ za: provádění a evidenci chemických analýz, stav chemických lázní, optimalizaci procesu a tvorbu nápravných opatření, provádění a vyhodnocování metalografických výbrusů, obsluha NS-ČOV, každodenní komunikaci s ostatními úseky výroby.
POŽADUJEME: SŠ chemického zaměření, praxe v chemickém provozu vítána, práce ve 2 směnném provozu, AJ úroveň B1, uživatelskou znalost práce na PC, flexibilita, samostatnost, zodpovědnost, pečlivost, schopnost učit se novým věcem/postupům.
NABÍZÍME: moderní pracovní prostředí, zaškolení na novém pracovišti, zázemí stabilní silné společnosti s velkým potenciálem, zajímavé a motivující platové ohodnocení (23.000-25.000 Kč dle zkušeností), řadu benefitů (sick days, profesní vzdělávání, stravování s příspěvkem zaměstnavatele, jazykové vzdělávání, příspěvek na dopravu, mateřská školka aj.), dlouhodobou spolupráci.
Strukturované životopisy s motivačním dopisem "Proč chci tuto práci dělat" posílejte na e-mail adresu: personalni@gatema.cz
Společnost Gatema s.r.o. si vyhrazuje právo vyhlásit nové výběrové řízení, pokud nebude vybrán vhodný kandidát.
Zasláním svých údajů uvedených v životopise a motivačním dopise dáváte souhlas, aby společnost Gatema s.r.o., Průmyslová 2503/2, Boskovice, 680 01, zpracovala vaše osobní údaje pro účely spolupráce v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. "O ochraně osobních údajů" ve znění pozdějších předpisů, a to až do odvolání písemnou formou.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  413530624

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/413530624

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Gatema s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce