Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


REFERENT INVESTIC A OPRAV (investičních akcí, oprav komunikací a mostů) odboru správy veřejného majetku Magistrátu města Liberec

24.03.2018

Společnost STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC hledá nové zaměstnance na pozici REFERENT INVESTIC A OPRAV (investičních akcí, oprav komunikací a mostů) odboru správy veřejného majetku Magistrátu města Liberec v lokalitě Liberec.

Zaměstnavatel STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC
Adresa pracoviště nám. Dr. E. Beneše 1
460 01 Liberec
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.76997, 15.05855
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 17 360 až 26 110 Kč
Nabízený plat je pro profesi referent podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Požadujeme Práce s PC
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Další informace
Pracovní poměr zatím na dobu určitou 1 rok, poté lze změnit na dobu neurčitou, Nástup je možný ihned, případně dle dohody. Platová třída 9. v tarifním rozpětí 17.360,- Kč až 26.110,- Kč (podle zápočtu let odborné praxe). Poskytnuty budou i ostatní pohyblivé složky platu a zaměstnanecké výhody garantované kolektivní smlouvou.
Předpoklady: státní občanství ČR (případně i cizí státní občanství s trvalým pobytem v ČR), dosažení věku 18 let, způsobilost k právním úkonům, bezúhonnost, ovládání jednacího jazyka.
Požadavky: minimálně střední vzdělání s maturitní zkouškou technického směru; znalost příslušných zákonných norem vztahujících se k údržbě a opravám komunikací včetně příslušenství, zejména pak znalost zákona o pozemních komunikacích a navazujících prováděcích předpisů, stavebního zákona včetně navazujících předpisů a technických podmínek; dobrá úroveň komunikačních schopností pro jednání s právnickými i fyzickými osobami; uživatelská znalost práce s PC (Microsoft Office); řidičský průkaz skupiny B. Výhodou je praxe při správě majetku nebo opravách komunikací včetně jejich součástí a příslušenství. Vítána je též autorizace dle zákona č. 360/1992 Sb., případně oprávnění dle zákona 309/2006 Sb.
Přihlášku i osobní dotazník lze stáhnout na webových stránkách města na adrese http://www.liberec.cz/okt/
Bližší informace k uvedenému výběrovému řízení jsou k dispozici na úřední desce Magistrátu města Liberec na http://www.liberec.cz/cz/magistrat-radnice/uredni-deska/volna-pracovni-mista/
Uzávěrka pro doručení přihlášek uchazečů je dne 4. dubna 2018.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  415010560

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/415010560

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

Zdroj:  Úřad práce