Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


IT - správce řídících systémů

01.05.2018

Společnost ČKD Kutná Hora, a.s. hledá nové zaměstnance na pozici IT - správce řídících systémů v lokalitě Kutná Hora.

Zaměstnavatel ČKD Kutná Hora, a.s.
Adresa pracoviště  197
284 01 Kutná Hora
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.953434, 15.261518
Úvazek pružná pracovní doba
Plat 35 000 až 50 000 Kč
Nabízený plat je průměrný
Vzdělání Vyšší odborné

Další informace
Správce řídicích systémů komplexně stanovuje směry technického rozvoje řídicích technologických systémů a nastavování parametrů jejich optimálního provozu.
Zejména: Zajišťování řádného technického stavu řídicích technologických systémů a navrhování jejich dalšího vývoje v návaznosti na potřeby. Vyhodnocování funkce a působení řídicích systémů v návaznosti na stávající potřeby a možnosti řídicích systémů nebo v průběhu mimořádných stavů. Parametrizace řídicích systémů v souladu s potřebami provozu. Zajišťování změn systému a nových prvků v programovém a technickém vybavení v návaznosti na potřeby a nové skutečnosti provozu. Zpracovávání instrukcí pro provoz a údržbu řídicích systémů. Zjištění požadavků na změny řídicích systémů a definice požadavků na jejích implementaci. Zajištění provozní a uživatelské dokumentace řídicích systémů. Zajišťování technického rozvoje řídicích technologických systémů.
Vzdělání: VŠ/SŠ magisterský studijní program v oboru elektrotechnika a informatika výhodou.
Kvalifikační dovednosti: Stanovování technického rozvoje řídicích technologických systémů a nastavování parametrů jejich optimálního provozu. Zajišťování řádného technického stavu řídicích technologických systémů a navrhování jejich dalšího vývoje v návaznosti na potřeby. Zajišťování změn systému a nových prvků v programovém a technickém vybavení v návaznosti na potřeby a nové skutečnosti provozu. Zpracovávání instrukcí pro provoz a údržbu řídicích systémů. Zpracování změn programového vybavení řídicích systémů pro řízení technologických procesů v dopravě a energetických závodech. Zabezpečování optimálního nastavení řídicích systémů z hlediska vazby hardware-software. Parametrizace řídicího systému v souladu s potřebami provozu. Vyhodnocování funkce a působení řídicího systému v návaznosti na stávající potřeby a možnosti řídicích systémů nebo v průběhu mimořádných stavů. Znalost řídícího systému ABRA 4G výhodou.
Motivační bonusy, příspěvek na závodní stravování.
V případě zájmu se hlaste na uvedené kontakty.
Místo výkonu práce: Karlov 197, Kutná Hora

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  416743936

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/416743936

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti ČKD Kutná Hora, a.s.

Zdroj:  Úřad práce