Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Pracovníci v sociálních službách

06.05.2018

Společnost Alzheimercentrum Filipov o.p.s. hledá nové zaměstnance na pozici Pracovníci v sociálních službách v lokalitě Čáslav.

Zaměstnavatel Alzheimercentrum Filipov o.p.s.
Adresa pracoviště Zámecká 1
286 01 Čáslav
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.899704, 15.421754
Úvazek nepřetržitý provoz
Plat 17 500 až 25 000 Kč
Nabízený plat je podprůměrný
Vzdělání Střední odborné (vyučen)

Další informace
Náplň práce: sociální péče o klienty s Alzheimerovou chorobou ve všech jejich stádiích. Práce v týmu profesionálních a zkušených zaměstnanců společnosti, viz www.alzheimercentum.cz, pracovní náplň obsahuje činnosti spojené s přímou obslužnou péčí o klienty s Alzheimerovým onemocněním, a to v jakémkoliv stádiu tohoto onemocnění: pomoc při osobní hygieně nebo poskytnutí podmínek pro osobní hygienu, pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, sociálně terapeutické činnosti, aktivizační činnosti apod.
Požadujeme: o pracovní místo se mohou ucházet zájemci, kteří chtějí pracovat v přímé péči o klienty, mají všeobecný rozhled, schopnost empatie a jsou laskaví, spolehliví, trpěliví, pečliví, empatičtí a mají příjemné vystupování. Jsou schopni pracovat samostatně i v týmu, výhodou je vzdělání v oboru nebo absolvování kurzu pracovníka v sociálních službách nebo zkušenost s péči o seniory (ev. o seniory s demencí či na psychiatrii).
Nabízíme: možnost dalšího vzdělávání, podporu odborného růstu, motivující mzdové ohodnocení, seniorský mzdový postup, náborový příspěvek 10.000,-Kč, zajímavou práci ve spolupráci se zkušenými odborníky, zázemí silné a rostoucí společnosti, která poskytuje kvalitní a profesionální péči o seniory, přátelský, vstřícný a profesionální kolektiv. Dotované obědy za 15,-Kč, zaměstnanecké benefity (příspěvky na rekondiční služby atd.), 5 týdnů dovolené.
V případě zájmu volejte od 7:30 - 15:00 v pracovní dny nebo pište na uvedený e-mail.
Nástup možný ihned.
Životopisy zasílejte výhradně e-mailem na vrchni.filipov@alzheimercentrum.cz
Místo výkonu práce: Zámecká 1/25, Filipov, 286 01 Čáslav.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  416988160

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/416988160

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Alzheimercentrum Filipov o.p.s.

Zdroj:  Úřad práce