Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Pracovník/ice v sociálních službách v nízkoprahovém zařízení pro děti a mládež bongo

04.05.2018

Společnost Farní charita Týn nad Vltavou hledá nové zaměstnance na pozici Pracovník/ice v sociálních službách v nízkoprahovém zařízení pro děti a mládež bongo v lokalitě Týn nad Vltavou.

Zaměstnavatel Farní charita Týn nad Vltavou
Adresa pracoviště Sakařova 755
375 01 Týn nad Vltavou
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.2255601, 14.4181174
Úvazek pružná pracovní doba
Plat 18 000 Kč
Nabízený plat je podprůměrný
Vzdělání Střední odborné (vyučen)

Další informace
Náplň práce: práce s cílovou skupinou děti a mládež ve věku od 10 do 26 let - individuální plánování, sociální poradenství pod dohledem sociálního pracovníka; organizování volnočasových a vzdělávacích aktivit; vedení dokumentace; aktualizace standardů kvality sociálních služeb; práce převážně v odpoledních hodinách
Požadavky: SOU, SŠ, absolvovaný kurz pro pracovníky v sociálních službách (přímá obslužná péče) výhodou, znalost PC (word, excel, internet); komunikativnost, zodpovědnost, aktivita a dovednost pracovat samostatně i v týmu, kladný a vstřícný přístup k dětem a mládeži ohroženými rizikovým chováním, orientace v dané problematice; trestní bezúhonnost, věk minimálně 21 let, ŘP "B", praxe v oboru výhodou.
Nabízíme: smyslupnou pracovní pozici na plný úvazek na dobu určitou s možností prodloužení, 25 dní dovolené, supervize, možnost seberealizace, vzdělávání, zkušenosti a profesní rozvoj
Nástup dle dohody.
Strukturovaný životopis spolu s motivačním dopisem zasílejte na e-mail: reditelka@farnicharitatyn.cz nebo poštou na adresu: Farní charita Týn nad Vltavou: Sakařova 755, 375 01 Týn nad Vltavou. Případné dotazy zodpovíme na tel. 731 402 990, Vybraní uchazeči budou telefonicky informováni o harmonogramu osobních pohovorů.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  417384192

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/417384192

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Farní charita Týn nad Vltavou

Zdroj:  Úřad práce