Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Manažer controllingu

01.05.2018

Společnost ČKD Kutná Hora, a.s. hledá nové zaměstnance na pozici Manažer controllingu v lokalitě Kutná Hora.

Zaměstnavatel ČKD Kutná Hora, a.s.
Adresa pracoviště  197
284 01 Kutná Hora
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.953434, 15.261518
Úvazek pružná pracovní doba
Plat 45 000 až 80 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi manažer podprůměrný
Vzdělání Vysokoškolské

Další informace
Manažer controllingu řídí a organizuje činnosti související s rozpočtováním a controllingem firmy.
Pracovní náplň: Tvorba rozpočtů, forecasting. Návrhy nových metod a kontrolních mechanismů v oblasti controllingu a reportingu. Návrhy na opatření pro zvyšování efektivity. Optimalizace manažerského informačního systému. Spolupráce při tvorbě finančních výkazů (finančního plánu, účetní uzávěrky apod.). Provádění finanční analýzy firmy. Reporting ukazatelů činnosti společnosti. Poradenství a metodická podpora. Organizace a koordinace prací v rámci finančního controllingu, spolupráce s dalšími odděleními společnosti. Kontrola nákladových středisek. Vyhodnocování plánu a ekonomických ukazatelů. Spolupráce s auditory při tvorbě roční uzávěrky.
Vzdělání: Magisterský studijní program v oboru ekonomika, účetnictví a audity. AJ na dobré úrovni, znalost IS ABRA výhodou.
Dovednosti: Ekonomické vyhodnocování projektů. Sestavování samostatných částí celkových plánů organizace (plánu nákladů, výnosů, práce apod.) nebo sestavování celkových plánů a bilancí organizace. Projednávání plánů a jejich změn s jednotlivými organizačními celky organizace. Sestavování rozpočtů pro celou organizaci, jednotlivé organizační celky, jednotky či útvary, a to dle požadovaných kritérií (kalkulací, norem) nebo dle vybraných ukazatelů (příjmů, výdajů, nákladů, výnosů nebo jiných ukazatelů). Provádění analýz vývojových trendů a předpokládaných dosažených finančních výsledků organizace, navrhování čerpání finančních zdrojů. Zpracovávání finančních analýz a doporučení pro rozhodování managementu organizace. Sestavování celkových plánů a bilancí organizace s rozsáhlým vnitřním organizačním členěním, širokým sortimentem výroby, různorodým provozem, velkým počtem zaměstnanců apod. Navrhování opatření a změn plánů při změně vnějších či vnitřních podmínek. Stanovování plánovacích metodik, zásad a pravidel pro tvorbu a rozpis plánů a bilancí . Metodické řízení tvorby rozpočtů, organizace a usměrňování hospodaření s rozpočtovými prostředky. Zpracovávání rozpočtu a finančních plánů organizace, včetně kontroly jejich dodržování. Metodické řízení prací při rozpisu plánů a bilancí na nižší organizační celky, poskytování rad při interpretaci plánovací metodiky a pravidel pro provádění rozpisů plánů.
Zaměstnanecké výhody: motivační bonusy, příspěvek na závodní stravování.
V případě zájmu se hlaste na uvedené kontakty.
Místo výkonu práce: Karlov 197, Kutná Hora

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  418205184

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/418205184

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti ČKD Kutná Hora, a.s.

Zdroj:  Úřad práce