Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


VEDOUCÍ ODDĚLENÍ ROZVOJOVÉ KONCEPCE na odboru strategického rozvoje a dotací Magistrátu města Liberec

01.05.2018

Společnost STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC hledá nové zaměstnance na pozici VEDOUCÍ ODDĚLENÍ ROZVOJOVÉ KONCEPCE na odboru strategického rozvoje a dotací Magistrátu města Liberec v lokalitě Liberec.

Zaměstnavatel STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC
Adresa pracoviště nám. Dr. E. Beneše 1
460 01 Liberec
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.76997, 15.05855
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 22 160 až 33 300 Kč
Nabízený plat je pro profesi vedoucí podprůměrný
Vzdělání Vysokoškolské
Požadujeme Práce s PC
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Další informace
Pracovní poměr na dobu neurčitou, nástup je možný od června 2018, příp. dle dohody. Plat: 12. platová třída podle nař. vl. č. 341/2017 Sb., příplatek za vedení a poskytnutí dalších složek platu po zapracování včetně zaměstnaneckých výhod garantovaných kolektivní smlouvou.
Předpoklady: vedoucím zaměstnancem se může stát fyzická osoba, která je státním občanem ČR (případně i cizím státním občanem a má v České republice trvalý pobyt), dosáhla věku 18 let, je způsobilá k právním úkonům, je bezúhonná a ovládá jednací jazyk. Místem výkonu práce jsou budovy Magistrátu města Liberec a území správního obvodu města Liberce.
Požadavky: vysokoškolské vzdělání v magisterském studijním programu, zkušenosti s řízením projektů, velmi dobré komunikační a organizační schopnosti; dobrá znalost práce s PC (Windows, Microsoft Office), řidičský průkaz skupiny B; samostatnost, flexibilita, kreativita, vysoké pracovní nasazení; schopnost analyticky a koncepčně myslet, zkušenosti s přípravou, realizací a zpracováním koncepčních materiálů rozvoje na úrovni statutárního města nebo kraje. Uvítáme: znalost problematiky fondů a operačních programů EU, národních programů podpory, praxi ve veřejné správě, zkušenosti se zadáváním veřejných zakázek, znalost a zkušenost s finančním řízením ve veřejné správě, znalost rozpočtové skladby, znalost anglického nebo německého jazyka.
Přihlášku i osobní dotazník lze stáhnout na webových stránkách města na adrese http://www.liberec.cz/okt/
Bližší informace k uvedenému výběrovému řízení jsou k dispozici na úřední desce Magistrátu města Liberec na http://www.liberec.cz/cz/magistrat-radnice/uredni-deska/volna-pracovni-mista/
Uzávěrka pro doručení přihlášek uchazečů je dne 11. května 2018.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  418748672

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/418748672

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

Zdroj:  Úřad práce