Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Chovatel/ka zvířat

01.05.2018

Společnost Zoologická zahrada Ostrava, příspěvková organizace hledá nové zaměstnance na pozici Chovatel/ka zvířat v lokalitě Ostrava.

Zaměstnavatel Zoologická zahrada Ostrava, příspěvková organizace
Adresa pracoviště Michálkovická 2081
710 00 Ostrava
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.8439324, 18.3115684
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 14 240 až 21 470 Kč
Nabízený plat je pro profesi chovatel podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Další informace
Pracoviště: ZOO Ostrava, Michálkovická 2081/197, Ostrava, 71000
Kontakt: Přihlášky s životopisem, prosím zasílejte nejpozději do 30.4.2018 do 15:00 hodin.na e-mailovou adresu ulivelliova@zoo-ostrava.cz. Termín výběrového řízení je 2.5.2018 v 9:00 hodin v Zoo Ostrava. Výběrové řízení proběhne ve dvou kolech. První kolo je formou písemného testu. Uchazeč si zvolí 1 ze 3 typů testů se zaměřením na: 1.akvaristika,2.všeobecné chovatelství. Po vyhodnocení a vyzvání uchazečů bude následovat druhé ústní kolo výběrového řízení.Termín druhého kola bude upřesněn. V případě nesplnění požadavků na vzdělání a způsobilost si s ohledem na časové možnosti vyhrazujeme právo na takovéto přihlášky nereagovat!


S ohledem na vysokou odbornou náročnost a práci s ohroženými druhy živočichů požadujeme flexibilitu, vysoké nasazení a schopnost pracovat v pracovních kolektivech, dále vyžadujeme respekt ke zkušenostem služebně starších zaměstnanců a nadřízených. Jedná se o fyzicky náročnější práci. Pracovní doba (předem zahrnuta v harmonogramu) zohledňuje nutnost trvalé péče o zvířata(zahrnuje tedy víkendy a státní svátky) a je různá během roku v závislosti na ročním období (7,8 nebo 9 hod.) V případě pracoviště akvaristy požadujeme od kandidátů již vlastní zkušenosti a znalost problematiky chovu ryb a jiných akvarijních živočichů.

Zaměstnanecké výhody: týden dovolené navíc (5 týdnů), zajištěno stravování v rámci ZOO, příspěvek zaměstnavatele na stravování, odměny při dlouhodobých pracovních výročích, výhody pro blízké v rámci nejbližší rodiny, odborný a profesní růst, možnost zdarma získat referenční zkoušky pro řízení služebních vozidel, možnost reprezentovat ZOO na odborných mítincích v ČR i v zahraničí, stejnokrojové vybavení.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  418908416

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/418908416

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Zoologická zahrada Ostrava, příspěvková organizace

Zdroj:  Úřad práce