Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Právník/čka

04.05.2018

Společnost VŠEOBECNÁ ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNA ČESKÉ REPUBLIKY hledá nové zaměstnance na pozici Právník/čka v lokalitě České Budějovice.

Zaměstnavatel VŠEOBECNÁ ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNA ČESKÉ REPUBLIKY
Adresa pracoviště Žižkova tř. 1838
370 01 České Budějovice
Zobrazit na mapě »
GEO: 48.9726903, 14.4834709
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 35 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi právník podprůměrný
Vzdělání Vysokoškolské

Další informace
Náplň práce: poskytování právního servisu v oblasti obchodních závazkových vztahů, v oblasti správního, daňového a exekučního řízení, popř. zdravotního práva, zastupování VZP před soudy, správními orgány a po právní stránce v rozhodčím řízení, vykonávání činností, při kterých využijete Vaše dosavadní zkušenosti z oblasti práva - pracovní náplň upravíme tak, aby byly maximálně využity Vaše silné stránky, metodická činnost v právní oblasti, dohlížení a kotrolovaní agendy vymáhání pohledávek, příprava a připomínkování interní normy.
Požadavky: vzdělání v rámci VŠ (právnická fakulta), praxe v právní oblasti min. 2 let, smysl pro hledání nejefektivnějšího řešení, schopnost stručného a jasného vyjádření se při přípravě právních stanovisek, rychlé myšlení a praktické uvažování, požadujeme přehled o aktuální legislavivě týkající se činnosti zdravotní pojišťovny, schopnost pracovat s MS Office na uživatelské úrovni, ŘP sk. B - aktivní řidič.
Datum nástupu od 1.8.2018 popřípadě na základě dohody.
Nabízíme: možnost pracovat pro lídra na trhu v oblasti zdravotního pojištění, odměny za kvalitně odvedenou práci, možnost rozvíjet Váš talent a potenciál, 5 týdnů dovolné a další volno (sick days), pružnou pracovní dobu, stravenky, benefitní program.
Pracovní pozici v tuto chvíli nabízíme jako zástup za mateřskou a rodičovskou dovolenou, v případě osvědčení možnost prodloužení.
Životopis a motivační dopis zasílejte do 30.6.2018 na email: plzenskykraj.prace@vzp.cz, ve kterém prosím uveďte, proč se zajímáte o danou pracovní pozici a proč máme vybrat právě Vás.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  421433344

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/421433344

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti VŠEOBECNÁ ZDRAVOTNÍ POJIŠŤOVNA ČESKÉ REPUBLIKY

Zdroj:  Úřad práce