Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Kvalifikovaný operátor výroby

11.05.2018

Společnost KYB Manufacturing Czech s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Kvalifikovaný operátor výroby v lokalitě Pardubice.

Zaměstnavatel KYB Manufacturing Czech s.r.o.
Adresa pracoviště U Panasonicu 277
530 06 Pardubice
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.024646, 15.681692
Úvazek nepřetržitý provoz
Plat 21 310 Kč
Nabízený plat je pro profesi operátor podprůměrný
Vzdělání Střední odborné (vyučen)

Další informace
Místo výkonu práce Staré Čívice
Jsme výrobním závodem japonské společnosti KYB, která se řadí mezi největší výrobce tlumičů do automobilů na světě. Sídlíme v průmyslové zóně v Pardubicích - Starých Čívicích.
Pro pozici operátora výroby potřebujeme člověka, který je zodpovědný a pečlivý, a je ochoten pracovat v různém směnném provozu. Výše vzdělání nebo zkušeností nehraje roli, vše vás rádi naučíme. Zkušenost z výroby, dokonce v automotive, je výhodou. Dobrý zdravotní stav je nutností.
Platové podmínky: kromě základního platu dostanete příplatek za práci v noci, o víkendech a svátcích. O víkendech platíme víc, než ukládá zákoník práce (soboty příplatek 25 %, neděle 50 %). Bonus za extra směnu je 500 Kč. Každý od nás dostane příspěvek na dojíždění do práce, od 600,- Kč do 3 225,- Kč dle bydliště.
Společnost má jídelnu; vybíráte si z mnoha jídel, včetně japonských specialit nebo salátů - příspěvek je 55 % na oběd. Zajištěny jsou i snídaně, svačiny nebo večeře. Ve firemní kantýně si můžete zakoupit další občerstvení.
Parkování je zajištěno u areálu firmy, autobusy z města Pardubice a Přelouč jezdí až před výrobní závod.
Za doporučení dalšího zaměstnance si můžete přivydělat až 20.000,- Kč!
V naší společnosti si ceníme lidí, kteří jsou loajální k zaměstnavateli. Po roce mají zaměstnanci nárok na 5 týdnů dovolené, dostanou zlevněný paušál pro mobilní volání a mohou využít příspěvku na penzijní připojištění. Věrnostní bonusy, bonus při životním jubileu, nebo nenárokový pololetní bonus mohou zpestřit výplatu.
U nás můžete profesně růst; pracujte na sobě a můžete si přivydělat další peníze k výplatě, poku si uděláte certifikaci v rámci vaší kvalifikace.
První kontakt telefonicky, emailem nebo osobně (8.00 - 16.00 - objednejte se k nám na pohovor).

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  422371328

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/422371328

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti KYB Manufacturing Czech s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce