Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Vedoucí výrobního střediska

01.08.2018

Společnost Gumárny Zubří, akciová společnost hledá nové zaměstnance na pozici Vedoucí výrobního střediska v lokalitě Zubří.

Zaměstnavatel Gumárny Zubří, akciová společnost
Adresa pracoviště Hamerská 9
756 54 Zubří
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.465198, 18.079885
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 35 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi vedoucí podprůměrný
Vzdělání Vysokoškolské
Požadujeme Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Další informace
VEDOUCÍ VÝROBNÍHO STŘEDISKA
POŽADUJEME: VŠ vzdělání technického směru - nejlépe v oboru chemické technologie, strojírenství nebo podnikové ekonomiky, manažerské vzdělání typu MBA - výhodou, praxe s řízením výrobního provozu - výhodou, dobré řídící, organizační a komunikační schopnosti, aktivní přístup a samostatnost, znalost podnikové ekonomiky, znalost práce na PC (MS Excel), komunikativní znalost anglického jazyka, znalost problematiky řízení výrobního úseku (zpracování výrobního reportingu, procesní inženýrství, hodnocení efektivnosti investic ve výrobním úseku, kapacitní plánování, řízení lidských zdrojů), ŘP skupiny B, schopnost řídit a samostatně cestovat v ČR i zahraničí
NÁPLŇ PRÁCE: Řízení a organizace výroby, koordinace a motivace podřízených pracovníků, technické a finanční přezkoumání nových projektů, řízení změny modelu v sériové výrobě, vyhodnocení výsledku projektu, optimalizace výroby, dodržování termínů, kontinuální zlepšování výrobních i logistických procesů, sledování nákladů a zvyšování efektivnosti, analyzování pracovních cyklů, jednání se zákazníkem, úzká spolupráce s technickými specialisty a R&D
NABÍZÍME: Příspěvek na stravování, týden dovolené navíc nad zákonem stanovený, odměny při pracovních a životních výročích, vitamínové balíčky.
PRVNÍ KONTAKT: Zájemce prosíme o zaslání strukturovaného životopisu elektronicky na adresu: Hana.Janu@guzu.cz
Do předmětu zprávy uveďte "VEDOUCÍ VÝROBNÍHO STŘEDISKA". Případné dotazy mohou být zodpovězeny na tel. č. 571 662 460 nebo na uvedeném e-mailu.
ov.30.7.18

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  422675968

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/422675968

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Gumárny Zubří, akciová společnost

Zdroj:  Úřad práce