Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Finanční manažer/ka oddělení ekonomického řízení a financování PO na odboru podpory řízení příspěvkových organizací

16.05.2018

Společnost Olomoucký kraj hledá nové zaměstnance na pozici Finanční manažer/ka oddělení ekonomického řízení a financování PO na odboru podpory řízení příspěvkových organizací v lokalitě Olomouc.

Zaměstnavatel Olomoucký kraj
Adresa pracoviště Jeremenkova 1191
779 00 Olomouc
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.591189, 17.276571
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 20 450 až 30 750 Kč
Nabízený plat je pro profesi manažer podprůměrný
Vzdělání Vysokoškolské
Požadujeme Práce s PC
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Další informace
Místo výkonu práce: Krajský úřad Olomouckého kraje, Jeremenkova 40a, Olomouc. Termín nástupu: dle dohody, co nejdříve. Pracovní poměr na dobu neurčitou.
Charakteristika vykonávané práce: spolupráce s PO na zabezpečení financování projektů PO spolufinancovaných z evropských a národních fondů, tvorba časového harmonogramu čerpání finančních prostředků na předfinancování a kofinancování projektů, zpracovávání metodických podkladů k zabezpečení financování projektů PO financovaných z evropských a národních fondů, zpracovávání podkladů k závěrečnému vyúčtování projektů PO, zabezpečení financování nákladů projektů spolufinancovaných z evropských a národních fondů realizovaných PO
Požadavky: dosažené vzdělání VŠ, obor vzdělání ekonomika výhodou; znalosti oboru zákon o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, zákon o krajích; praxe ve veřejné správě výhodou; praxe v oboru v posledních 5 letech výhodou; jazykové znalosti: cizí jazyk (angličtina, francouzština, němčina) výhodou; další požadované dovednosti: uživatelská znalost PC (MS Office 2010), ŘP sk. B, samostatnost, komunikativnost, smysl pro týmovou práci, schopnost analyticky a koncepčně myslet.
Přihlášky v zalepené obálce s označením "NEOTVÍRAT - výběrové řízení na pozici finanční manažer oddělení ekonomického řízení a financování PO na Odboru podpory řízení příspěvkových organizací Krajského úřadu Olomouckého kraje" doručte POUZE na adresu: Krajský úřad Olomouckého kraje, Odbor kancelář ředitele, Oddělení řízení lidských zdrojů, Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc nebo předejte v podatelně úřadu, nejpozději do 30. 5. 2018 do 12:00 hodin, kontaktní pracovník - vedoucí odboru: Ing. Miroslava Březinová, telefon: 585 508 889, email: m.brezinova@kr-olomoucky.cz.
Přihlášky zasílejte se všemi požadovanými náležitostmi a přílohami, bez nich není Vaše přihláška úplná a nemůže být zahrnuta mezi žádosti dalších uchazečů na obsazované funkční místo.
Formulář přihlášky do výběrového řízení naleznete na www.kr-olomoucky.cz - volná pracovní místa na KÚOK - přihláška do výběrového řízení - formulář. Dokument lze otevřít a stahovat pouze přes internet. O ukončení výběrového řízení budou uchazeči informováni mailem. Po ukončení výběrového řízení si lze osobní materiály uchazeče osobně vyzvednout po domluvě u Ing. Eleny Šimkové (kancelář č. 716/7NP, tel.: 585 508 808, e.simkova@kr-olomoucky.cz), a to do konce kalendářního měsíce následujícího po dni vyhlášení výběrového řízení. Po uplynutí této lhůty budou všechny osobní materiály uchazečů skartovány.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  423160832

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/423160832

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Olomoucký kraj

Zdroj:  Úřad práce