Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Konzultant v zahradních a pozemkových úpravách (AutoCAD)

14.12.2018

Společnost PRESBETON Nova, s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Konzultant v zahradních a pozemkových úpravách (AutoCAD) v lokalitě Olomouc.

Zaměstnavatel PRESBETON Nova, s.r.o.
Adresa pracoviště U panelárny 594
779 00 Olomouc
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.6021996, 17.2929229
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 20 000 až 30 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi konzultant podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Požadujeme Práce s PC

Další informace
Pracoviště: U panelárny č.p. 594/6c, Olomouc.
Jedná se pracovní místo konzultanta v zahradních a pozemkových úpravách nejlépe se znalostí programu Autocad. Konzultant jedná se zákazníkem o návrhu a realizaci dané zahradní a pozemkové úpravy včetně cenové kalkulace.
Požadavky: min SŠ vzdělání nebo odborné vyučení s maturitou (stavebního směru výhodou nebo 3 roky praxe na podobné pozici), základní znalosti programu Autocad, smysl pro odpovědnost za vykonanou práci, velmi dobré komunikační schopnosti, vyjednávací a prodejní dovednosti, příjemné vystupování, uživatelská znalost PC (kancelářské programy), samostatnost, flexibilita, kolegialita.
Mzdové ohodnocení se odvíjí od zkušeností a praxe uchazeče od 20 000 Kč do 30 000 Kč. Pravidelné měsíční a čtvrtletní prémie. A dále nabízíme stravenky s příspěvkem zaměstnavatele, měsíční příspěvky na penzijní připojištění a jiný věrnostní a stabilizační program. Kvalitní zaučení, příjemný kolektiv, dlouhodobou perspektivu v české prosperující společnosti.
V případě zájmu můžete své životopisy zasílat POUZE na mail rene.horsky@presbeton.cz v předmětu zprávy uvádějte Konzultant Autocad. Budeme Vás kontaktovat ohledně osobního pohovoru, proto nezapomeňte na sebe uvést telefonní spoje.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  423576064

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/423576064

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti PRESBETON Nova, s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce