Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Fakulta přírodovědně-humanitní a pedagogická - odborný asistent nebo odborný asistent s vědeckou hodností na katedru chemie

20.05.2018

Společnost Technická univerzita v Liberci hledá nové zaměstnance na pozici Fakulta přírodovědně-humanitní a pedagogická - odborný asistent nebo odborný asistent s vědeckou hodností na katedru chemie v lokalitě Liberec.

Zaměstnavatel Technická univerzita v Liberci
Adresa pracoviště Studentská 1402
460 01 Liberec
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.772923, 15.074148
Úvazek pružná pracovní doba
Plat 22 100 Kč
Nabízený plat je pro profesi asistent podprůměrný
Vzdělání Vysokoškolské

Další informace
CHARAKTERISTIKA: vzdělávací činnost - výuka v seminářích, laboratorních cvičeních, příp. přednášky v oboru anorganické chemie, chemie povrchů a molekulárního designu, řešení výzkumných experimentálních nebo teoretických úkolů v oblasti chemie materiálů, sebevzdělávací a publikační aktivity. DOVEDNOSTI: zájem o výuku chemie, o výzkumnou práci v chemii materiálů, schopnost týmové práce. VZDĚLÁNÍ: vědecká hodnost Ph.D., popř. zřejmá perspektiva dosažení věd. hod. Ph.D., v anorganické chemii, morgan. technologii nebo v příbuzném chem. či materiál. oboru. PRAC. POMĚR: výše úvazku dle dohody, prac. smlouva - doba určitá 2 roky, mzdová třída A2, A3,dle vnitřního mzdového předpisu a dosažené věd. hodnosti. NÁSTUP: 1.10.2018 nebo dle dohody. K přihlášce do VŘ musí být přiloženy tyto dokumenty: stručný životopis, stručná charakteristika dosavadní odborné činnosti, doklady o ukončeném vzdělání, příp. doklady o odborné způsobilosti a členství v odborných společnostech, seznam publikovaných odborných prací. Přihlášku doručte do 17.6.2018 emailem (volnamista@tul.cz) nebo poštou TUL na výše uvedenou adresu. Výběrové řízení je od 17.5.2018 zveřejněno na úřední desce TUL.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  423650560

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/423650560

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Technická univerzita v Liberci

Zdroj:  Úřad práce