Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Sales executive & project manager/-ka

20.05.2018

Společnost Gondella CZ s. r. o. hledá nové zaměstnance na pozici Sales executive & project manager/-ka v lokalitě Říkov.

Zaměstnavatel Gondella CZ s. r. o.
Adresa pracoviště  266
552 03 Říkov
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.3854951, 16.0276991
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 35 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi manager podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Požadujeme Němčina - Aktivní

Další informace
Pracovní poměr na dobu určitou (1 rok) s možností prodloužení. Nástup možný ihned.

Náplň práce: aktivní vyhledávání obchodních příležitostí - akviziční činnost; péče o stávající portfolio zákazníků - vedení obchodních jednání; strategický telemarketing; podrobné nabídky, smluvní dokumentace a administrativa; řízení průběhu zakázky/projekty od příjmu zakázky do jejího dokončení; reporting, forecasting, CRM.

Požadavky: SŠ, VŠ vzdělání technického nebo ekonomického směru; solidní praxe v B2B marketingu a prodeji; charismatická a dynamická osobnost; zkušenost s prodejem komplexních řešení a služeb, ideálně v oblasti interiérů nebo vybavení obchodů; znalost techniky zjišťování potřeb a nákupního cyklu na vysoké úrovni; proaktivní, důsledný a zodpovědný přístup, přesnost a pečlivost při práci; profesionální komunikace a vystupování; vynikající znalost německého jazyka (pokud možno i anglického jazyka); schopnost prezentace a jednání se zahraničními klienty.

Zaměstnavatel nabízí: výborné platové podmínky s možností růstu, ohodnocení dle osobních výsledků; práci ve stabilním a slušném kolektivu s týmovou spoluprací; zázemí stabilní mezinárodní společnosti s dlouholetou tradicí, možnost profesního růstu.

Gondella CZ s.r.o., významný výrobce kompletního regálového systému pro vybavení hypermarketů, supermarketů a obchodů, patřící do belgického sdružení výrobců regálového systému s dlouholetou tradicí - více na www.gondella.com/cs.

Strukturovaný životopis spolu s ručně psaným motivačním dopisem zašlete na e-mail: info@gondella.cz, nebo na výše uvedenou adresu společnosti. Obdržené informace budou použity výhradně pro výběr uchazeče na tuto uvedenou pozici.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  423976960

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/423976960

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Gondella CZ s. r. o.

Zdroj:  Úřad práce