Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Právní auditor/auditorka

28.07.2018

Společnost Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových hledá nové zaměstnance na pozici Právní auditor/auditorka v lokalitě České Budějovice.

Zaměstnavatel Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových
Adresa pracoviště Prokišova 1202
370 01 České Budějovice
Zobrazit na mapě »
GEO: 48.9698751, 14.4831015
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 22 160 až 33 330 Kč
Nabízený plat je podprůměrný
Vzdělání Vysokoškolské

Další informace
Zpracovávání návrhů podání k soudům, správním úřadům a jiným orgánům. Provádění komplexní právní kontroly - audit všech právních jednání v podpisové kompetenci ředitele odloučeného pracoviště, ředitele územního pracoviště, generální ředitelky. Vypracovávání smluv. Specializovaná odborná činnost v oblasti majetkoprávní a restituční. Metodická činnost v oblasti majetkoprávní.
Požadujeme: vysokoškolské vzdělání v magisterském studijním programu v oboru právo a právní věda; vysokou odbornost a profesionalitu; výbornou znalost občanského práva a právních předpisů upravujících činnost Úřadu (např. zákon č. 219/2000 Sb., zákon č. 201/2002 Sb.); samostatnost, spolehlivost, komunikační schopnosti, pečlivost, loajalitu. Vhodné i pro absolventy (diplom při nástupu do pracovního poměru nutný). Zkušenosti ve státní správě nebo samosprávě v oblasti majetkoprávní výhodou. Znalost práce s PC (MS Office, ASPI, Internet) na vynikající úrovni. Státní občanství České republiky, občanství jiného členského státu Evropské unie nebo občanství státu, který je státem Dohody o Evropském hospodářském prostoru. Splnění podmínek ustanovení § 17 odst. 2 a odst. 3 zákona č. 201/2002 Sb. Při nástupu do pracovního poměru požadujeme čistý výpis z rejstříku trestů. Řidičský průkaz sk.B.
Požadujeme zaslání životopisu s průběhem praxe, motivační dopis, kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání. Zasláním životopisu uchazeč o vyhlášenou pracovní pozici udělujeme souhlas se zpracováním poskytnutých osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, pro účely příslušného výběrového řízení. Přihlášku s požadovanými doklady zašlete mailem nebo poštou na níže uvedenou adresu nejpozději do 31.8.2018 (předmět e-mailu nebo dopisu: VŘ PA ÚP ČB).

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  424408576

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/424408576

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových

Zdroj:  Úřad práce