Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Pracovník v sociálních službách - přímá péče

23.05.2018

Společnost Klinika VŠEM, s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Pracovník v sociálních službách - přímá péče v lokalitě Praha.

Zaměstnavatel Klinika VŠEM, s.r.o.
Adresa pracoviště Nárožní 2600
158 00 Praha
Zobrazit na mapě »
GEO: 50.0536158, 14.3352446
Úvazek dvousměnný provoz
Plat 20 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi pracovník v sociálních službách podprůměrný
Vzdělání Základní + praktická škola

Další informace
Pro své nově vznikající seniorské centrum hledáme nové kolegyně a kolegy. Práce spočívá v zajištění individuální péče o klienta, uspokojení každodenních potřeb klienta, slovní podpora a další.
Výhodou je osvědčení o absolvování akreditovaného kvalifikačního kurzu pro pracovníky v sociálních službách nebo započatý akreditovaný kvalifikační kurz pro pracovníky v sociálních službách, praxe z prostředí pobytového zařízení sociálních služeb výhodou, zkušenost v oblasti sociálních služeb vítány.
Čistý trestní rejstřík, zdravotní způsobilost, empatický přístup k seniorům a jejich potřebám, komunikační dovednosti, příjemné vystupování, vstřícné jednání, uživatelská znalost práce na PC.
Nabídky s životopisem a motivačním dopisem na e-mail nebo písemně na adresu Jiřina Valentová, VŠEM s.r.o., Nárožní 2600/9a, Stodůlky, 158 00 Praha 5. Vybraní uchazeči budou pozváni k osobnímu pohovoru.

Zaměstnanecké výhody: Náborový příspěvek (po zkušební době), systém benefitů (dotované stravování, příspěvek na dopravu, interní vzdělávání, sick days, dovolená navíc), supervize, školení.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  424448768

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/424448768

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Klinika VŠEM, s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce