Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Administrativní pracovník/ce - recepční

25.05.2018

Společnost VITACREDIT s.r.o. hledá nové zaměstnance na pozici Administrativní pracovník/ce - recepční v lokalitě Olomouc.

Zaměstnavatel VITACREDIT s.r.o.
Adresa pracoviště Selské nám. 9
779 00 Olomouc
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.611524, 17.287303
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 17 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi administrativní pracovník podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Požadujeme Práce s PC

Další informace
Pracoviště: Selské nám. č.p. 9/43, Olomouc.
Jsi pozitivně smýšlející člověk? Hledáš zaměstnání, které pro Tebe bude znamenat více než jen zdroj příjmu? Chceš se stát součástí pohodového týmu? Pokud Tvá odpověď zní ANO, čti dál... Jsme VITACREDIT s.r.o., licencovaný nebankovní poskytovatel spotřebitelských a podnikatelských úvěrů. Hledáme kolegu (muže i ženu), který ocení dobré a zavedené jméno naší společnosti.
NÁPLŇ PRÁCE zahrnuje nejen zajišťování chodu recepce a přijímání návštěv, ale i klasickou administrativní činnost jako je zpracování a evidence pošty, datových zpráv, zajišťování provozních záležitostí týkajících se budovy, příprava porad a školení a mnoho dalšího.
CO OČEKÁVÁME: energickou osobnost s chutí pracovat, příjemné a reprezentativní vystupování, zodpovědnost za vykonanou práci, minimálně SŠ vzdělání s maturitou, čestnost a upřímnost, protože takoví jsme i My, znalost práce s PC.
CO NABÍZÍME: zázemí stabilní a silné společnosti, přátelskou atmosféru, týmovou podporu a individuální přístup, práci na HPP s pracovní dobou Po-Pa, týden dovolené navíc, maximální podpora při zaškolování, teambuildingy, workshopy, školení, příspěvek na stravné, mobilní telefon.
Do výběrového řízení budou zařazeni uchazeči, kteří nám poskytnou souhlas se zpracováním osobních údajů. Děkujeme za pochopení.
Životopisy zasílejte POUZE na výše uvedený email.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  424761600

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/424761600

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti VITACREDIT s.r.o.

Zdroj:  Úřad práce