Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Referent/ka odboru místního hospodářství a údržby majetku

31.05.2018

Společnost Město Studénka hledá nové zaměstnance na pozici Referent/ka odboru místního hospodářství a údržby majetku v lokalitě Studénka.

Zaměstnavatel Město Studénka
Adresa pracoviště nám. Republiky 762
742 13 Studénka
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.714251, 18.054995
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 17 360 až 26 110 Kč
Nabízený plat je pro profesi referent podprůměrný
Vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Další informace
Z:29.5.2018. Místo výkonu práce Studénka. Platové zařazení: 9. platová třída. Caharkteristika práce: Zajišťování údržby po technické a organizační stránce u komunikací, chodníkových těles, mostů a lávek, zodpovědnost za zákonný stav dopravního značení na místních komunikacích,
provádění aktualizace pasportu místních komunikací, chodníkových těles, ostatních ploch,
dopravního značení. Zajišťování zimní údržby a očisty města. Evidence dešťových vpustí, aktualizace jejich pasportu včetně popisu technického stavu, zajišťování údržby a oprav majetku, na kterém je vykonávána technická správa. Zpracovávání stanovisek k ohlášeným stavebním úpravám majetku. Odborný dohled nad kvalitou a rozsahem prováděných prací, kontrola využití poskytnutých prostředků na údržbu a opravy majetku. Příprava limitovaných příslibů, příprava ucelených částí rozpočtu města za odbor včetně kontrolní činnosti, vyhotovování dílčích evidencí, přehledů, seznamů, záznamů a protokolů. Příprava materiálů pro jednání orgánů města atd. Předpoklady: Dle § 4 zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů. Výhodou: praxe v oblasti správy majetku, praxe v oblasti veřejné správy. Předpokládaný nástup: po ukončení výběrového řízení nebo dle dohody s vybraným uchazečem. Podrobné informace k přihlášení se do výběrového řízení včetně požadovaných dokladů jsou uvedeny ve vyhlášení výběrového řízení č. 5/2018 – Referent/referentka odboru místního hospodářství a údržby majetku, jehož úplné znění je zveřejněno na úřední desce MěÚ a www stránkách města na adrese: http://www.mesto-studenka.cz/mestsky-urad/volna-pracovni-mista, na úřadě práce apod. Poznámka: Nestačí zaslat pouze životopis elektronicky, je nutno postupovat dle zadání ve vyhlášení výběrového řízení, tj. zaslat požadované doklady se všemi náležitostmi fyzicky. Výběrové řízení: Městský úřad Studénka, nám. Republiky 762, Studénka. Předpokládaný termín konání výběrového řízení: 25.07.2018 (harmonogram a obsah výběrového řízení budou zaslány uchazečům v pozvánce elektronicky na jimi uvedenou e-mailovou adresu).

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  425913344

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/425913344

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Město Studénka

Zdroj:  Úřad práce