Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Pracovník v přímé péči (osobní asistent/ka)

31.05.2018

Společnost Centrum pro zdravotně postižené Moravskoslezského kraje o.s. hledá nové zaměstnance na pozici Pracovník v přímé péči (osobní asistent/ka) v lokalitě Skotnice.

Zaměstnavatel Centrum pro zdravotně postižené Moravskoslezského kraje o.s.
Adresa pracoviště Skotnice
Zobrazit na mapě »
GEO: 49.6565218, 18.1343931
Úvazek pružná pracovní doba
Plat 17 000 až 21 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi asistent podprůměrný
Vzdělání Základní + praktická škola

Další informace
z: 29.5.2018
Jedná se o terénní formu sociální služby spočívající v přímé péči o uživatele služby v místě jejich bydliště. Konkrétně jde o pomoc a podporu klienta při osobní hygieně, oblékání, podávání stravy, úklidu domácnosti, doprovody, apod. Požadujeme v souladu se z. č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, min. ZŠ, SŠ nebo VOŠ a akreditovaný kvalifikační kurz: pracovník v sociálních službách, nebo SŠ, VOŠ se sociálním nebo zdravotnickým zaměřením.

Místo výkonu práce: okres Nový Jičín, ale primárně Skotnice

Požadujeme: citlivý přístup k lidem, opravdový zájem o pomoc druhým, samostatnost, psychickou odolnost, komunikační dovednosti, flexibilitu, schopnost učit se novým věcem. Řidičský průkaz skupiny B výhodou.

Nabízíme: smysluplnou a zajímavou práci, příjemné pracovní prostředí, možnost dalšího vzdělávání a profesního rozvoje, dle dosažených pracovních výsledků možnost postupného přiznání osobního příplatku.
Pracovní úvazek 1,0 možno i zkrácený úvazek 0,7
Výběrové řízení bude tříkolové. V prvním kole budou zájemci vybíráni na základě zaslaných životopisů, druhém a třetím kole bude formou osobního pohovoru a s ověřením požadovaných znalostí a dovedností.
Své životopisy včetně motivačního dopisu zasílejte nejpozději do 31. 6. 2018 na email: czp.novyjicin@czp-msk.cz O přesném termínu druhého kola budou vybraní uchazeči informováni telefonicky nebo e-mailem.

stravné po zkušební době, zvýhodněný tarif zaměstnavatele po zkušební době, 25 dní dovolené od 2. kalendářního roku v org., nepravidelná pracovní doba

Info. na tel.: 556 709 403, e-mail: czp.novyjicin@czp-msk.cz.

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  425925888

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/425925888

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Centrum pro zdravotně postižené Moravskoslezského kraje o.s.

Zdroj:  Úřad práce