Moment ...

Agentka doporučuje

Cílené kampaně
pro zaměstnavatele
celá Česká republika

Obchodní zástupce
Zdeněk Stach - Praha 9


Pracovník/pracovnice v sociálních službách

01.06.2018

Společnost Nazaret, středisko Diakonie a misie Církve československé husitské hledá nové zaměstnance na pozici Pracovník/pracovnice v sociálních službách v lokalitě Borovany.

Zaměstnavatel Nazaret, středisko Diakonie a misie Církve československé husitské
Adresa pracoviště Žižkovo nám. 1
373 12 Borovany
Zobrazit na mapě »
GEO: 48.8985579, 14.6419459
Úvazek jednosměnný provoz
Plat 16 000 Kč
Nabízený plat je pro profesi pracovnice v sociálních službách podprůměrný
Vzdělání Vyšší odborné

Další informace
Požadavky: vzdělání a odborná způsobilost dle zákona 108/2006 Sb. o sociálních službách - min. VOŠ sociální práce a příbuzné obory, trestní bezúhonnost (nutné doložit čestným prohlášením při výběrovém řízení a výpisem z Rejstříku trestů při nástupu), orientace v zákoně 108/2006 Sb. o sociálních službách a Standardech kvality sociálních služeb, znalost metod a technik práce využívaných v sociálních službách pro dospělé, schopnost otevřené komunikace s klienty na různá témata, přijímání klientů napříč celým spektrem cílové skupiny (nediskriminační chování), schopnost spolupráce a komunikace v týmu, umění přijímat a poskytovat zpětnou vazbu, dobré organizační schopnosti, aktivní a zodpovědný přístup k práci, manuální zručnost, zájem o řemeslo a výtvarnou činnost, uživatelská znalost práce na PC (Word, Excel, Outlook, práce s internetovou sítí), řidičský průkaz sk. B (aktivní řidič/řidička; schopnost řídit tranzit)
Stručná charakteristika náplně práce: sociální práce ve středisku, které poskytuje ambulantní služby lidem s tělesným, mentálním a kombinovaným postižením ve věku 18 - 80 let - pomoc se zajištěním provozu Centra denních služeb (péče a asistence uživatelům, plánování aktivizačních činností CDS) a Sociálně terapeutické dílny (pracovní aktivity pro uživatele STD), administrativa související s poskytovanými službami, klíčový pracovník pro svěřené uživatele - tvorba a aktualizace individuálních plánů, spolupráce s rodiči, účast na jednorázových akcích pro uživatele, spolupráce na organizaci a koordinaci volnočasových aktivit (výlety, sportovní a kulturní akce), další činnost spojená s realizací programu sociálních služeb a aktivit Nazaretu, vedení agendy půjčovny kompenzačních pomůcek, řízení auta - doprava uživatelů na akce mimo Nazaret aj.. 5 týdnů dovolené

"Tato nabídka
již byla obsazena."


ID nabídky:  426151936

Adresa nabídky: http://www.agentka.cz/cz/nabidka/426151936

Otevřít nabídku v samostatném okně

Další nabídky práce společnosti Nazaret, středisko Diakonie a misie Církve československé husitské

Zdroj:  Úřad práce